Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer odehrál 41 zápasů v kuse. Na FACEITu se dostal na nejvyšší české ELO

10. 3. 2024 | 16:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
Radim „KADIM“ Vojkůvka se v rámci jednoho vysílacího maratonu rozhodl zaútočit na nejvyšší české FACEIT ELO. Za 37 hodin odehrál 41 zápasů, na jejichž konci může být spokojený.
Radim „KADIM“ Vojkůvka
Radim „KADIM“ Vojkůvka
Zdroj: Rockstar

Radim „KADIM“ Vojkůvka se nedokázal s žádným mixem kvalifikovat na první velký turnaj domácí sezóny. Bývalý hráč eSuby či eEriness, který byl před dvěma lety dokonce na zkoušce ve věhlasné akademii MOUZ NXT, se tak dále soustředí hlavně na rozvoj individuálních dovedností a rozjetou streamovací kariéru.

Na platformě Twitch.tv vysílá skoro na denní bázi, na tento víkend si však naplánoval skutečnou specialitu. Uspořádal totiž herní maraton, ve kterém hrál jeden Counter-Strike zápas za druhým. Cílem bylo získat platformě FACEIT co nejvyšší ELO. Nezastavila ho ani únava, za 37 hodin se úspěšně posunul o 495 ELO výše.

Během dne a půl nepřetržitého hraní KADIM odehrál 41 zápasů. Winrate měl opravdu působivý, prohrál totiž pouze 10 zápasů. Ještě více obdivuhodná je však skutečnost, že postupně jeho výherní úspěšnost rostla. Ve druhé polovině maratonu má bilanci 18-3, přičemž ani v jednom utkání neměl záporné skóre!

Jeho přenosy pravidelně sledují desítky diváků, ve speciálním vysílání se ale podruhé v letošním roce dostal přes 200 diváků. Hodnotit svůj pokus může více než pozitivně po herní i streamerské stránce. Krásným bonusem je posun do čela českého FACEIT žebříčku, KADIM má aktuálně 26. nejvyšší ELO v celé Evropě.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.