Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá sezóna THE FINALS je za rohem! Na co se mohou hráči těšit?

12. 3. 2024 | 08:52 Gaming
Během tohoto týdne vypukne druhá sezóna akční střílečky THE FINALS. Aktualizace přinese spoustu nových schopností, zbran, nový herní režim a mnoho dalšího. Studio Embark přesně ví, jak fanoušky zaujmout, na své webové stránky umístili vývojáři i menší teaser.
Druhá sezóna THE FINALS je za rohem! Na co se mohou hráči těšit?
Druhá sezóna THE FINALS je za rohem! Na co se mohou hráči těšit?
Zdroj: Embark Studios

První sezóna hry THE FINALS byla jen předehrou toho, na co se hráči mohou těšit v sezóně druhé. Ta spatří světlo světa 14. března. Tato velká aktualizace obsahuje mnoho změn od nové mapy až po nové schopnosti. Zároveň se hráči budou moci těšit také na zbrusu nový herní režim.

Pro postavy MEDIUM se do hry přidává Dematerializer, který dočasně vymaže předměty, což umožní hráčům skrz ně vidět a střílet. Další změna bude u Anti-Gravity Cube. Tu budou moci hráči používat jako zbraň proti nepřátelům.

Umístěny budou do hry také portály, jež přemístí hráče a předměty mezi jednotlivými místy. Jednou z posledních změn pro MEDIUM pak bude Data Reshaper - nepřátelská opevnění změní na nejrůznější předměty, přičemž se stanou nadále nepoužitelnými.ě

Embark Studio bylo velmi opatrné, aby neodhalilo příliš mnoho informací ohledně zbraní, mapy a herních režimů. Vývojáři dali hráčům alespoň malou nápovědu. „Zvedněte bariéry, odstraňte zdi, vzdorujte gravitaci, tunelujte přes arénu a transformujte předměty - staňte se závadou v systému, ultimátním kybernetickým taktikem a vneste do hry nový rozměr,“ napsalo Embark na své stránky.