Přejít k hlavnímu obsahu

Mikrotransakce v Hogwarts Legacy 2? Komunita dává najevo svůj nesouhlas peticí

12. 3. 2024 | 11:15 Gaming
Komunita Hogwarts Legacy začíná v boji proti plánovým změnám před druhým dílem. Byl dokonce vytvořena petici proti live service v nadcházející hře, která však doposud nebyla oficiálně potvrzena. Hráči nechtějí mikrotransakce a bojí se, že kvůli tomuto kroku bude hra irelevantní. Petice zatím nasbírala jen něco málo přes 2 000 podpisů.
Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy
Zdroj: Avalanche Software

Hogwars Legacy byla bezpochyby jednou z nejúspěšnějších her roku 2023. Už dlouhé měsíce se spekuluje o tom, že by mohlo být na cestě pokračování. Ačkoliv společnost Warner Bros Games své fanoušky na sociálních sítích již v minulosti škádlila ve spojení s druhým dílem, oficiálně ještě není nic potvrzené.

Vývojáři se v budoucnu chtějí do budoucna více zaměřit na live service hry, za což od uživatelů schytávají spoustu kritiky.

Posledním takovým výtvorem byla Suicide Squad: Kill The Justice League, jež se dá označit za propadák. Tento příklad vedl komunitu k založení petice proti podobným novinkám v rámci Hogwarts Legacy 2. Petice měla v úterý ráno téměř 2,5 tisíce podpisů.

Ačkoliv se v petici píše, že ne všechny hry, jež obsahují live service, jsou špatné (jako např. Helldrives 2). Do Hogwarts Legacy se ale prý nehodí. Komunita se bojí, že ve hře by pak nebyl dostatek obsahu.