Přejít k hlavnímu obsahu

Souboj dvou komunit vyvrcholí ve čtvrtek. Zapoj se a vyhraj speciální zlatou myš!

12. 3. 2024 | 16:00 Counter-Strike 2 Twitch
Martin „spajKK“ Beneš a Adam „AdisBak“ Daniš patří mezi nejoblíbenější domácí streamery, co se týče FPS her. Který tvůrce má ale lepší komunitu? O tom se rozhodne už tento čtvrtek!
Speciální edice myši G PRO X Superlight 2
Speciální edice myši G PRO X Superlight 2
Zdroj: Logitech G

Souboj dvou FPS komunit začal zápasem ve hře VALORANT. AdisBak hru od Riot Games zkoušel vůbec poprvé, ale díky spoluhráčům se vůbec neztratil. SpajKKův tým se hodně zapotil, ale obě mapy těsně vyhrál.

Soupeř se ale odmítal vzdát bez boje, šlo se totiž na jeho domácí hřiště. AdisBak dokázal srovnat stav proti spajKKovi v novém Call of Duty módu Resurgence, kde se čtyřčlenné týmy snažily získat co nejvíce killů.

Rozhodnout tak musí samotný král FPS her dnešní doby: Counter-Strike 2. Oba streameři nyní skládají své týmy z hráčů, kteří v CS2 nedosáhli ELO vyššího než 13 tisíc. Vybrané hráče čeká netradiční herní zážitek.

Cena pro šampiona je opravdu speciální. Partner akce Rivalries si pro vítězný tým připravil pět myší Logitech G PRO X Superlight 2 ve zlatém provedení! Vyhrát jednu ale můžeš i ty – stačí se zapojit do Gleam.io.

Adisbak vs. spajKK
Adisbak vs. spajKK
Foto: Logitech G
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.