Přejít k hlavnímu obsahu

Dlouholetá jistota zajišťuje miliony pro ten nejlepší domácí Counter-Strike

13. 3. 2024 | 12:00 Counter-Strike 2 MČR
Tipsport je součástí Mistrovství České republiky už dlouhé roky. Začínal jako titulární partner COOL ligy a nyní nám již několikátým rokem pomáhá udávat kurz domácí Counter-Strike scény. Jinak tomu není ani letos, kdy je tituláním partnerem celého seriálu Tipsport MČR CS.
Tipsport MČR CS 2023
Tipsport MČR CS 2023
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Kurzové sázení přináší do všemožných kompetitivních sfér extra adrenalin. Každý starší 18 let, kdo si někdy zkusil vsadit, zná moc dobře ten pocit, když se například přistihne fandit týmu, o kterém ještě o den dříve neměl ani ponětí, že existuje. Neomezené možnosti přináší také elektronický sport, proto není divu, že se v posledních letech propracoval do pozice jednoho z nejoblíbenějších odvětví v srdcích náruživých sázkařů.

Podobně jako ve spoustě tradičních sportů, také do esportu se Tipsport snaží aktivně zapojovat. Se začátkem roku 2022 jsme právě s jedničkou na domácím trhu sázkových kanceláří posunuli úroveň domácí Counter-Strike scény minimálně o level výše. S novým titulárním partnerem se v rámci MČR začalo bojovat o miliony. Nejlepším příkladem je Tipsport Grand Slam, který týmu může zajistit rovné 2 000 000 Kč!

Celkem se v letošní sezoně Tipsport MČR CS rozdá o 3,7 milionu korun v týmových dotacích a prize money, Tipsport Grand Slam je speciálním bonusem. Na ten si přijde sestava, která z osmi po sobě jdoucích turnajů dokáže vyhrát hned pět. Dynamo Eclot má na kontě aktuálně čtyři, proto mají jeho hráči před sebou životní příležitost. V Brně DNE neuspěli, ale nyní jsou s novou sestavou připraveni si odnést naplněný kufřík domů.

„Loňská sezona Tipsport MČR CS a samotné vyvrcholení brněnského grandfinále s sebou přineslo emoce, které jsou na zdejší scéně nevídané. Záběry z dramatické finálové otočky oběhly lokální i světová média a utvrdily důležitou pozici česko-slovenského CSka na evropské scéně. Zájmu sázkařů, médií a především fanoušků si velmi vážíme a budeme je tak chtít bavit ještě více než doposud,“ řekl Martin Ptáčník, Head of Sponsorship Tipsportu.

Tipsport CS Winter: LAN finále
Jméno týmuKurz na 1. místo
 Česká republika SINNERS2,00
 Slovensko Sampi.Tipsport3,60
 Česká republika Dynamo Eclot3,70
 Česká republika UNiTY esports11,00

Na své si v doprovodu vypjatých zápasů přijdou i všichni fanoušci domácího esportu. Návštěvníci Vodafone PLAYzone Areny, kde se o víkendu uskuteční play-off prvního letošního turnaje Tipsport CS Winter, se mohou těšit na speciální tipovačku a Kahoot! kvízy o věcné ceny. Nenechte si ujít vstup do nové sezony, který nastolí tempo celého roku. Pokud nedorazíš do Prahy, tak určitě nesmíš chybět na Twitchi v chatu!

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.