Přejít k hlavnímu obsahu

Naafiri je dle hráčů assassin v League of Legends. Souhlasíte?

13. 3. 2024 | 17:00 League of Legends Gaming
Komunita hráčů League of Legends se ostře pustila do šampiona Naafiri. Ačkoliv má napříč vyššími divizemi kladný winrate, její zábavnost je podle nich nulová. Hráči si stěžují, že nemá žádné komba schopností a její gameplay je celkově velice nudný. Poukazují také na její vzhled.
"Nejnudnější" zabiják ve hře - Naafiri
"Nejnudnější" zabiják ve hře - Naafiri
Zdroj: Riot Games

Naafiri se ve hře poprvé objevil před osmi měsíci. Za tu dobu se drží na předních příčkách mezi nejvýkonnějšími šampiony ve hře. I díky nízké hratelnosti se v žebříčků úspěšných šampionů vyhoupla až na krásný 51 % winrate v rámci Platiny a vyšších divizí. Dle hráčů ale není její gameplay zábavný. Ačkoliv vypadá papírově velmi silná, komunitu prostě nebaví. 

Je extrémně nudná, protože nemá žádná zajímavá komba schopností a má velmi lineární herní mechanismy, takže je pro skupinu assassinů až příliš jednoduchá,“ píší hráči na Redditu. Mnoho herních nadšenců mezi assassiny raději volí komplexnější šampiony s více možnostmi, jak kombinovat své útoky, jako například Zeda nebo Akali.

Vývojáři chtěli z Naafiri již od počátku vývoje udělat jednoduššího šampiona, kterého se není potřeba delší čas učit. Hráči taktéž upozorňovali na její vzhled, Naafiri je jedna z menší skupiny šampionů typu monster - nelidští šampioni, kteří bývají méně oblíbení než ty lidští.

Je podle vás Naafiri nejnudnějším assassinem ve hře?

Ano, vůbec ji nehraju
20% (9 hlasy)
Ne, jsou i horší šampioni
53% (24 hlasy)
Assassiny vůbec nehraju
27% (12 hlasy)
Celkem hlasů: 45