Přejít k hlavnímu obsahu

Briar bude nově skákat na wardy. To je cosplay na Lee Sina? reaguje komunita

13. 3. 2024 | 16:00 League of Legends Gaming
Briar je kvůli svému podstatnému podílu na banech jedním z prvních kandidátů na mírné úpravy. Vývojáři League of Legends si tohoto faktu všimli a zahrnuli jednu z nejnovějších postav do další aktualizace. Změny by měly obsahovat mimo změn poškození také úpravu skoku, přičemž nově bude moci Briar skákat také na wardy. Komunita si z této změny utahuje.
Nový "cosplay" na Lee Sina v podání Briar
Nový "cosplay" na Lee Sina v podání Briar
Zdroj: Riot Games

Po několika posledních aktualizacích League of Legends byla Briar mezi nejlepšími šampiony, které můžou vyvolávači do jungle vzít. Její win rate se zrcadlí i na počtu banů. Hráči se jednoduše chtějí Briar vyhnout a banují ji přibližně ve 22% zápasů.,

Vývojáři si této statistiky všimli, což je donutilo k tomu udělat pár dalších změn, aby Briar trochu více vybalancovali. „Je příliš silná v nižších MMR vzhledem k tomu, jak vysoký je její ban rate,“ sdělil na sociálních sítích designér August Browning.

V Riotu se zaměřují především na její ultimátní a pasivní schopnost. Aby však vývojáři pouze nesnižovali jen útočné poškození, tak Briařin skok, který patří mezi její schopnosti, bude nově moci využívat i na wardy. Bude na tom podobně jako Lee Sin, což Briar dodává ještě větší mobilitu po mapě.

Štítky: Briar, šampion