Přejít k hlavnímu obsahu

Je hra Skull and Bones opravdu tak špatná? Statistiky hovoří jasně

15. 3. 2024 | 09:06 Gaming
Další AAA hra od Ubisotfu, Skull and Bones, upadla rychleji, než jejich první hra Suicide Squad. Hráči zkrátka nechtějí live service a Ubisoft neposlouchá. Zároveň má velmi málo contentu, ačkoliv si vývojáři ze začátku mysleli, že cenovka 1 999 Kč přímo odpovídá délce hry. Hráči mají opačný názor.
Skull and Bones
Skull and Bones
Zdroj: Ubisoft

Máme zde další příklady, u kterých live service totálně pohořel. Jedná se o hry Skull and Bones a Suicide Squad: Kill the Justice League od Ubisoftu. Obě tyto hry během pár prvních týdnů padají rychlým tempem,  přičemž u Skull and Bones šla cenovka po třech týdnech o 600 korun níže.

Mezitím, co hra Suicide Squad byla alespoň na malý moment nejhranější hrou na PlayStationu, Skull and Bones se sotva dostalo do TOP 10. Odtud však rychle vypadla.  Zároveň je také na sedmém místě nejprodávanějších her za měsíc únor, zatímco Suicide Squad je v Evropě na místě třetím. Co se týče Xboxu a PC verze, tam jsou na tom tyto dvě hry mnohem hůře. 

Ubisoft nastavil z počátku cenovku Skull and Bones na 1 999 Kč, což si ospravedlňoval tím, že tam je obrovské množství obsahu. S tímto tvrzením však hráči absolutně nesouhlasí. „Tato hra rozhodně potřebuje více obsahu. Jakmile se dostanete do určité fáze hry, hra se začíná opakovat a to je nudné,“ vyjadřuje komunita svoje zklamání v diskuzním fóru na Redditu.

‘Skull And Bones’ Looks Like It’s Doing Worse Than ‘Suicide Squad: Kill The Justice League (Forbes article by Paul Tassi).
byu/xolon6 inSkullAndBonesGame