Přejít k hlavnímu obsahu

UNiTY šokovali SINNERS! Po fenomenálním comebacku postupují do finále WB

15. 3. 2024 | 22:00 Counter-Strike 2 Reportáž
V prvním hracím dni play-off Tipsport CS Winter sice nedošlo k vyřazování týmů, přesto došlo na velké překvapení. UNiTY pokořili SINNERS a navázali na několik skalpů z loňského roku.
Martin „Pechyn“ Pechoušek na Tipsport CS Winter
Martin „Pechyn“ Pechoušek na Tipsport CS Winter
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Druhé utkání semifinále horního pavouka začalo na Ancientu, který si zvolili UNiTY. SINNERS sice vstoupili do zápasu lépe, ale prokleté Deagly utnuly jejich povedený start. UNiTY v první polovině uhráli nerozhodné skóre, a to se ukázalo jako dostatečný základ na výhru své mapy. Po změně stran byli k nezastavení, což nezměnila ani technická pauza. Hřebíček do rakve SINNERS uštědřili dalším z nekompletních nákupů.

K vyrovnání stavu chtěl zavelet sám kapitán Sebastian „beastik“ Daňo, své svěřence dovedl k devíti úspěšným útokům. UNiTY se ale dostali do hry především díky Martinu „Pechyn“ Pechouškovi, ačkoliv individuálně se soupeř také na Overpassu rozstřílel. UNiTY ve druhé polovinu zařadili vyšší rychlostní stupeň a za stavu 7-11 odstartovali comeback. O něm muselo rozhodnout prodloužení, překvapení je ale na světě!

SINNERS vs. UNiTY
SINNERS vs. UNiTY
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.