Přejít k hlavnímu obsahu

Tohle nikdo nečekal! Sampi.Tipsport a SINNERS se už dnes utkají o přežití

16. 3. 2024 | 13:00 Counter-Strike 2 Preview
Sampi.Tipsport a SINNERS v online části Tipsport CS Winter ovládli skupiny. V offline prostředí však jejich neporazitelnost okamžitě padla a dnes se utkají tváří v tvář o setrvání v turnaji.
Tomáš „oskar“ Šťastný na Tipsport CS Winter
Tomáš „oskar“ Šťastný na Tipsport CS Winter
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Ze všech možných pohledů je nejlepší domácí trio vyrovnané, a proto se tak moc čekalo na úvodní LAN turnaj domácí mistrovské sezóny. Právě na něm se nejlépe ukáže, kdo jak na tom po změnách v sestavě v porovnání s konkurenty skutečně je. SINNERS ani Sampi.Tipsport ale dobrý první dojem udělat nedokázali.

Sampi odstartovali offline část střetnutím s Dynamem Eclot. Na papíře vyrovnaná dvojice naplnila očekávání, rozhodovat totiž muselo až prodloužení třetí mapy. Hráči Sampi se snažili o comeback, bohužel marně. Ani na jedné mapě se jim bohužel nesešly potřebné individuality s precizním týmovým výkonem.

Sampi.TipsportSINNERS
 Slovensko sAvana1
 Slovensko The eLiVe
 Slovensko fino
 Česká republika ZEDKO
 Česká republika manguss
 Česká republika beastik
 Česká republika SHOCK
 Česká republika oskar
 Česká republika NEOFRAG
 Česká republika AJTT
Kurzy na vítěze: 1,85 x 1,85

SINNERS v prvním kole dokonce nevyhráli ani mapu, v sobotu tak budou o to motivovanější se ukázat v plné síle. Svůj map pick přitom proti UNiTY rozehráli více než dobře, soupeř však dokázal otočit stav 2-9 a následně 7-11. Nejspíše vás nepřekvapí, že spoustu klíčových momentů rozhodovaly nekompletní nákupy.

Kdo v sobotu neuspěje, ten z LAN finále pojede domů plný hořkosti. Oba týmy cílí na nejvyšší příčky, vždyť jde o souboj mistrů ČR posledních čtyř let. V obou sestavách došlo před sezónou ke dvěma změnám, hráči Sampi.Tipsport v pátek nezklamali, zatímco Adam „NEOFRAG“ Zouhar byl jen stínem někdejšího krále.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.