Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS vítězí. Mistři ČR končí v play-off Tipsport CS Winter bez jediné výhry

16. 3. 2024 | 18:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Sampi.Tipsport nedokázali navázat na skupinovou fázi, kterou prošli nejsuverénněji ze všech týmů. Po Dynamu Eclot je dnes dokázali porazit i SINNERS a na Tipsport CS Winter končí.
Filip „AJTT“ Dolenský na Tipsport CS Winter
Filip „AJTT“ Dolenský na Tipsport CS Winter
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Do svých bývalých spoluhráčů se hned v prvních pistolkách zakousl Jindřich „ZEDKO“ Chyba. Mnoho dalšího toho už ale za obranu na své mapě Nuke Sampi.Tipsport vyhrát nezvládli. SINNERS kopli do vrtule s Tec-9 a osmkrát prošli obranou soupeře. Ve své jízdě pokračovali i po změně stran, a když se Sampi s výsledkem snažili něco udělat, tak je opět potopily pistolky v rukou hříšníků. Tentokrát šlo dokonce o čisté eko!

Když vám soupeř v BO3 sérii ukradne map pick, tak vám nezbývá nic jiného, než mu to vrátit stejnou mincí. SINNERS ale nic takového nedovolili, do dnešního dne opravdu vstoupili jako vyměnění. Sampi.Tipsport se sice v první polovině na jeden moment chopili vedení, za útočnou stranu ale hříšníci zvedli obrátky a na jejich rychlé tempo neměli Sampi nárok. Aktuální mistři ČR se tak s první akcí roku loučí bež jediné výhry.

Sampi.Tipsport vs. SINNERS
Sampi.Tipsport vs. SINNERS
Foto: Zápasovník
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.