Přejít k hlavnímu obsahu

Přehlídku nádherných akcí ovládli SINNERS. UNiTY jim ale dokázali zatopit

17. 3. 2024 | 17:00 Counter-Strike 2 Reportáž
SINNERS a UNiTY se během jednoho víkendu utkali podruhé. V tom důležitějším utkání ale hříšníci uspěli, ačkoliv se na výhru hodně nadřeli. Z lower bracketu tak postupují do finále.
UNiTY si odnáší bronzové medaile
UNiTY si odnáší bronzové medaile
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Veto se hodně proměnilo, tentokrát se začalo na mapě Nuke. SINNERS vstoupili na svůj map pick lépe než soupeř, jakmile se ale UNiTY dostali ke slovu, tak se na jejich agresivní výpady – i za obranu – reagovalo horko těžko. Jakub „M1key“ Krausko byl opravdu při chuti, stejně jako Adam „NEOFRAG“ Zouhar i oba snipeři, kteří hru tvořili, ale také hasili nepříjemné situace. Ani vysoká úspěšností entry fragů ale UNiTY vedení v sérii nepřinesla. Prohráli totiž také druhé pistolky a tuto příležitost si už SINNERS vzít nenechali.

Následovala mapa Mirage, kterou jsme v play-off viděli poprvé. Vybrali si ji UNiTY, ale s odstupem toho budou litovat. I když totiž SINNERS letos ještě na Mirage v evropských zápasech nevyhráli, tak ukázali, že jsou na ni připraveni. Poctivou týmovou hru totiž doplnil excelentně střílející Tomáš „oskar“ Šťastný, který nasbíral nádherné skóre 29 ku 7. Přesto měl ale konkurenta. Na Mirage potřebujete silné individuality, což dokonale splňoval Lukáš „Levi“ Bouřa. Ten ale vlak táhl sám, a UNiTY tak nový ročník začínají bronzem.

SINNERS vs. UNiTY
SINNERS vs. UNiTY
Foto: Zápasovník
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.