Přejít k hlavnímu obsahu

Dvě mapy dělí Dynamo Eclot od historické výhry. Ve vzduchu visí 2 000 000 Kč

17. 3. 2024 | 18:00 Counter-Strike 2 MČR
Ve spolupráci s Tipsportem, dlouholetou součástí Mistrovství České republiky a titulárním partnerem posledních sezón, jsme předloni přinesli speciální motivaci zvanou Tipsport Grand Slam. Díky němu se dnes mohou přepisovat historické tabulky. Dynamo Eclot útočí na svůj pátý titul, který může pardubické organizaci zajistit rekordní odměnu ve výši 2 milionů korun.
Tipsport Grand Slam
Tipsport Grand Slam
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

V letošní sezoně Tipsport MČR CS se v týmových dotacích a prize money rozdá mezi účastníky celkem 3,7 milionu korun. Ve hře je ale také dvoumilionový bonus zvaný Tipsport Grand Slam. Na ten si přijde celek, který z osmi po sobě jdoucích turnajů vyhraje rovných pět. Dynamo Eclot má aktuálně na kontě čtyři prvenství, proto před jeho hráči stojí životní příležitost. Nová sestava usiluje o nejvyšší výhru v historii.

DNE vloni na domácí scéně skutečně dominovali, k dokonalému roku chyběla jediná mapa. Finále Tipsport MČR CS 2023 si ale nechali utéct pod rukama, když v nezapomenutelném utkání prohráli 2:3, a to vedli 2:0 na mapy. Kromě titulu přišli o první možnost vyhrát rekordní 2 miliony korun. Než se jim ale odmaže jejich první úspěch, tak v play-off Tipsport CS Winter stále mohou Tipsport Grand Slam zkompletovat.

Na cestě turnajem se Dynamo Eclot nadřelo proti týmům z kvalifikace, porážka nad SINNERS navíc znamenala postup až ze druhého místa. V offline prostředí jde ovšem o úplně jiný tým a po triumfech nad Sampi.Tipsport a UNiTY jeho hráče dělí od historického momentu jediný soupeř. Osud jim do cesty znovu postavil SINNERS, kterým mohou oplatit porážku a zvednout pohár nad hlavu. Z loňského roku ví, jak na to.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.