Přejít k hlavnímu obsahu

Lan Party Hotel jde do Evropy. Tým s czMarvem se představí v SCL Master Division

18. 3. 2024 | 16:00 Counter-Strike 2 Turnaj
Oblíbený tým se neukáže pouze na domácím poli. Lan Party Hotel s Vladimírem „czMarv“ Marvanem poprvé vykročí také na mezinárodní pouť, obdržel totiž pozvánku do ligy SCL.
CS2 tým Lan Party Hotelu
CS2 tým Lan Party Hotelu
Zdroj: Lan Party Hotel

Jubilejní desátá sezóna SCL se tradičně dělí na několik divizí. Zatímco v Challengeu se vedle PERA Esports, Copenhagen Wolves nebo VP.Prodigy nachází česko-slovenská pětice UNiTY, tak v Masters Division má naše scéna mnohem početnější zastoupení. Nejedná se však pouze o akademie nebo jednotlivce.

Pozvánku na svoji mezinárodní premiéru totiž obdržel Lan Party Hotel. Domácí výkony týmu oblíbeného streamera Vladimíra „czMarv“ Marvana zřejmě nezůstaly bez povšimnutí. LPH nehodlají po senzačním postupu do skupinové fáze Tipsport CS Winter polevit a před jarní zastávkou se otestují i v Evropě.

Ve druhé nejvyšší SCL lize najdeme především akademie jako Aurora Young, Apeks Rebels, ENCE Prospects nebo Metizport X. Nechybí však také známá jména v podání Reason Gaming či QUAZAR. Mezi účastníky v bojích o 2 tisíce můžeme spolu s Lan Party Hotelem sledovat také počínání SINNERS AC.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.