Přejít k hlavnímu obsahu

Prvním finálem domácí sezóna teprve začala. Přihlas se do dalších kvalifikací

19. 3. 2024 | 13:00 Counter-Strike 2 MČR
Dynamo Eclot opanovalo Tipsport CS Winter. Jak sám název ale napovídá, v dalších ročních obdobích se můžete těšit na další turnaje. Ten jarní vyvrcholí až na přelomu května a června, ale kvalifikace odstartují už o první dubnové neděli. Nenechávejte nic náhodě a pořádně trénujte!
Tipsport MČR CS
Tipsport MČR CS
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Mistrovská sezóna se skládá ze čtyř samostatných zastávek, které určí šest postupujících týmů na finále Tipsport MČR CS 2024. Ty vzejdou z celoroční MČR klasifikace, která po Tipsport CS Winter zná svou první podobu. Dynamo Eclot si jako vítěz odnáší rovný 1000 MČR bodů, celkem si ale na body přišla desítka celků. Kromě účastníků LAN finále a skupinové fáze získaly body i týmy s jednou výhrou v uzavřené kvalifikaci.

Po prvním turnaji roku se otevírá první přestupové okno. Jenom v těchto obdobích mohou hráči přecházet mezi celky bez postihu se všemi svými body. Kdo už nějaké body získal, chce přestoupit a tohle období nevyužije, tak při účasti v jiném týmu automaticky přijde o své body. První přestupové okno začalo dnes a poběží až do 31. března 20:00. Dalším důležitým termínem je 5. dubna 20:00, kdy se podle nahlášených soupisek rozdají pozvánky do příslušných fází Tipsport CS Spring. Na všechny ostatní čekají kvalifikace.

Tipsport MČR CS je seriál naprosto pro všechny. I když to může vypadat, že jen profesionálové mají šanci na úspěch, tak ve skutečnosti je tomu přesně naopak. Přihlásit se může jakákoliv pětičlenná parta, která chce zkusit štěstí – a třeba se právě na tu tvoji usměje štěstí. Každá zastávka hostí čtyři otevřené kvalifikační turnaje, které mají již nyní spuštěné registrace. Nenech si ujít tuhle příležitost, poskládej s kamarády zavčasu tým a přijďte si užít si nefalšovanou kompetitivní zábavu, kterou na matchmakingu nezažijete.

Harmonogram Tipsport CS Spring
DatumTurnaj
Neděle 7. dubna1. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 11. dubna2. otevřená kvalifikace
Sobota 20. dubna3. otevřená kvalifikace
Středa 24. dubna4. otevřená kvalifikace
9. až 12. květnaUzavřená kvalifikace
16. až 19. květnaOnline skupinová fáze
31. května až 2. červnaOffline finále v Praze
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.