Přejít k hlavnímu obsahu

Konečně po tolika letech! Průvodčí Ornn se dostane do League of Legends

19. 3. 2024 | 11:00 League of Legends Zajímavost
Rok co rok patří apríl mezi důležité dny League of Legends kalendáře. Riot spustí bláznivé herní režimy, přidá speciální vtipné skiny a žertuje s komunitou. Co by ale žert být neměl, je skin, který oslnil komunitu. Train Conductor Ornn, neboli Průvodčí Ornn, se konečně dočká svého přidání na Summoner's Rift.
Train Conductor Ornn
Train Conductor Ornn
Zdroj: Riot Games

Train Conductor Ornn byl konceptualizován komunitou již před mnoha lety. V minulosti hráči používali různé aplikace k použití tohoto custom skinu, jen aby si za průvodčího Ornna mohli zahrát. To však už dělat nemusí, protože tento žádaný skin je konečně realitou. Během vysílání LCS totiž Riot nový kousek představil.

V minulosti už populární moderátor Clayton „CaptainFlowers“ Raines velice kreativně koncept podobného skinu (Trucker Ornn). Když mu kolegové tuto situaci připomněli, tak mu také sdělili, že tento sen se stal (s menšími úpravami) skutečností. Samotný moderátor byl štěstím bez sebe a diváci hltali každou jeho reakci. „Vidět (jeho) reakci na Train Conductor Ornna je jako sledovat, jak se dítě raduje při otevírání vánočních dárků. To množství čisté radosti, to je tak úžasné,“ souhlasili diváci.

Kromě moderátora skin sklidil pozitivní reakce i od fanoušků a hráčů. V tomto skinu je Ornn nosí uniformu vlakového průvodčího spojenou s pruhovanou čepicí a kombinézou. V ruce místo svého známého kladiva třímá červený hasák. Nejroztomilejší animací skinu je podle hráčů recall, kdy přivolá malý vláček, se kterým najede po kolejích do portálu.

Přesné datum vydání ještě není známo, ale pravděpodobně se tak stane s patchem, který vyjde začátkem dubna.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.