Přejít k hlavnímu obsahu

Galio projde drsnými úpravami! Smoldera se stále nedaří vybalancovat

20. 3. 2024 | 19:06 League of Legends Gaming
Patch 14.6 v League of Legends se ani tentokrát neobejde bez nejnovějšího šampiona Smoldera. Už několik updatů po sobě se vývojářskému týmu nedaří malého dráčka vybalancovat. Dále se Riot zaměřil také na Karmu, která byla v posledních týdnech až příliš silná. Zajímavých úprav se dočká i Galio.
Patch Notes 14.6.
Patch Notes 14.6.
Zdroj: Riot Games

V nadcházejícím patchi 14.6 se vývojáři z Riot Games rozhodli zvýšit potenciál konkrétních tanků, kteří postupně zvyšují svoji sílu na topu, jako například Cho'Gath, Sion nebo Ornn. Již po několikáté od svého vydání se v patchi objeví také nejnovější šampion Smolder, jenž je i po několika změnách stále nezastavitelný. Změny se dočkal také šampion Galio, který by měl od nového patche být lepší na mid lane díky zlepšeným atributům.

Kromě Smoldera se svého nerfu dočkala taky očekávaná Karma, jelikož byla v poslední době jedním z nejsilnějších šampionů ve hře. Té se zvýší spotřeba many na Q nebo přebíjecí doba na ultimátní schopnosti. Mezi herními předměty si vývojáři posvítili například na ty s kritickým zásahem pro ADC a vyváženy byly také epické předměty, aby byla zajištěna jejich férovost. 

Úpravy zasáhly i boty v hrách pro začátečníky - nově budou umět například brát objektivy. Samozřejmě bylo také přidáno hned několik nových skinů. 

14.6 Full Patch Preview
byu/JTHousek1 inleagueoflegends