Přejít k hlavnímu obsahu

Kodaň uvidí jedno z nejméně pravděpodobných finále. Jak je na tom Pick'Em?

31. 3. 2024 | 18:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
Diamantovaná mince z kodaňské Pick'Em Challenge bude patřit mezi jedny z těch nejvzácnějších. Překvapivé výsledky pokračují i v play-off, vždyť ve všech čtvrtfinále uspěly níže nasazené týmy. O titul si dokonce zahraje tým, který byl tipovaný nejméně ze všech.
FaZe Clan vs. Natus Vincere
FaZe Clan vs. Natus Vincere
Zdroj: PGL Esports

Fanoušci Counter-Striku se před play-off shodli na tom, že nový šampion vzejde z horní poloviny pavouka. Neuvěřitelných 70 procent tiperů věřilo týmu Spirit, jenž ale vypadl ve čtvrtfinále. Pokořili je totiž FaZe, v jejichž výhru doufalo pouhých sedm procent komunity. I přes nízká čtvrtfinálová procenta však mají FaZe třetí nejvyšší důvěru na celkové prvenství. To jen potvrzuje fakt, že FaZe volili hráči především srdcem.

Postup Natus Vincere ve čtvrtfinále volilo 40 procent tipérů, na finále jim ve spodní polovině pavouka věřilo 7 procent. Ačkoliv jde stále o větší důvěru, než v horní části měli FaZe, tak na titul jsou šance obrácené. FaZe budou poprvé favoritem, zatímco NAVI jsou na úplném dně. Pouze 53 z 3920 Pick'Em Challenge na analytické stránce má na samém konci ukrajinskou organizaci. Tato pozice ale Natus Vincere vyhovuje.

Kdo vyhraje finále Majoru?

FaZe Clan
79% (151 hlasy)
Natus Vincere
21% (39 hlasy)
Celkem hlasů: 190
Pick'Em Challenge
Pick'Em Challenge
Foto: Don Haci
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.