Přejít k hlavnímu obsahu

Velký finiš celoročního soutěžení. Získej PlayStation kredity díky Herní-kupony.cz

31. 3. 2024 | 12:00 EA SPORTS FC 24 Soutěž
Soutěž s Herní-kupony.cz bude probíhat v rámci MČR FC 24 powered by Hyundai během finálového dne celé sezóny. Rozdávat se budou, jak už je tomu zvykem, PlayStation kredity. Do soutěže se budou moci fanoušci zapojit během finálového dne 6. dubna.
Soutěž v rámci MČR FC 24
Soutěž v rámci MČR FC 24
Zdroj: PLAYzone

Krásné akce, luxusní góly i nervy drásající zápasy. To vše přináší MČR FC 24 powered by Hyundai. Ti nejlepší z nejlepších dirigují své mančafty na PlayStation 5. A brzy se k nim díky našemu spojení s Herni-kupony.cz můžeš přidat i ty. Vítěz si odnese hned 3 000 Kč.

Soutěžit můžeš také na Instagramu PLAYzone a během Twitch streamů MČR FIFA powered by Hyundai. Na Twitchi PLAYzone můžeš navíc speciální měnu, Huhýky, vyměnit za 200 Kč právě na webové stránky Herni-kupony.cz. Huhýky sbíráš sledováním streamů a správnými predikcemi během vysílání.

Nabídka PlayStation kuponů na Herni-kupony.cz

Na portálu Herni-kupony.cz si můžeš vybrat hned z několika možností, jak obohatit svůj herní zážitek na PlayStationu. Buď můžeš dobít svou PlayStation peněženku (od 100 do 2 000 Kč), nebo si vybrat jedno z předplatných PlayStation Plus. Na výběr jsou všechny verze PS Plus - Essential, Extra a Premium.

MČR FC 24 powered by Hyundai
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).