Přejít k hlavnímu obsahu

Na scénu přichází nový Skarner! Riot chce Rell dostat z jungle pryč

3. 4. 2024 | 16:54 League of Legends Gaming
Aktualizace League of Legends v podobě patche 14.7. přináší spoustu oprav herních chyb i změn jednotlivých šampionů. Zároveň se hráči mohou těšit na upraveného Skarnera, který by se díky updatu měl konečně dočkat větší pozornosti. Na ARAM by měli někteří mágové dostat větší poškození, změny se dotknou také rychlého režimu.
Patch Notes 14.7.
Patch Notes 14.7.
Zdroj: https://www.leagueoflegends.com/en-gb/news/game-updates/patch-14-7-notes/

V nadcházejícím Patchi 14.7. se vývojáři společnosti Riot Games zaměřili například na snížení poškození, kterou udělovali svým protihráčům šampioni v roli supporta. Zároveň ale neváhali a opravili několik chyb, jež jsou například spojeny se Sennou a předměty pro supporty. V updatu si posvítili především na džungli, ve které mírně nerfnuli momentálně velmi hraného Volibeara a trochu popostrčili Olafa, aby byl v džungli silnější.

Z lesa by ale měla být vystrnaděna Rell. Jeden z top junglerů, který byl využíván především v profesionálních zápasech, se dostane zpět do role supporta. Bonusový damage monstrům na Q, W i E byl odstraněn.

Těšit se hráči mohou na obrovský update Skarnera. Teaser na „nového“ šampiona vypadal rozhodně zajímavě, hráči už se nemohou dočkat, až si ho vyzkouší. 

Od 9. dubna také společnost Riot Games přestane podporovat online obchod a RP či skiny si tak hráči budou moci koupit pouze skrze klienta. Aby se zlepšila stabilita a výkon jednotlivých her, končit bude také podpora DX9 jakožto staršího a pomalejšího softwaru.

Opravy chyb se týkají především jednotlivých šampionů, přičemž se jedná například o špatné zobrazování ikonek či chybně seslaných schopností. V režimu Rychlé hry se zaměřují na předvídatelnost a funkčnost. Pro herní mód ARAM se pak upravilo poškození pro některé z mágů, jako například Zyru, Teema nebo Morganu. Naopak nerfy v tomto módu obdrželi Cho'Gath a Taric. A nakonec jako v téměř každém patchi je i zde pár nových skinů.

14.7 Full Patch Preview
byu/JTHousek1 inleagueoflegends