Přejít k hlavnímu obsahu

Seron, Matejs i T9Laky. Vítězové zastávek hlavními favority, šanci ale mají i další

3. 4. 2024 | 18:55 EA SPORTS FC 24 MČR
MČR FC 24 powered by Hyundai se blíží ke konci. Domácí elita ve fotbalové hře od EA Sports se v sobotu 6. dubna utká v Praze o titul. Chybět nebudou největší favoriti, kteří za sebou mají úspěšnou sezonu, jako Dominik „Seron“ Čermák nebo Matěj „Matejs“ Dunka. Pozlobit tu nejužší elitu by ale chtěli i borci z nižších pater. Jak si vlastně v sezoně vedli?
Dominik "Seron" Čermák
Dominik "Seron" Čermák
Zdroj: PLAYzone

Seron - Šampion Sparty, v Ostravě byl nejlepší

Dominik „Seron“ Čermák patří, a bude i nadále patřit, mezi největší favority na domácích turnajích. V rámci letošního ročníku se mu dařilo nejvíce v Ostravě, kde si dokráčel až pro vítězství. Náramně se mu povedla e:LIGA, kde spolu s Janem „Emerickson“ Krupičkou došel až na úplný vrchol.

Dominik "Seron" Čermák

Matejs - stabilní na zastávkách, chce obhájit titul

Nejhůře čtvrtý skončil na jednotlivých zastávkách Matěj „Matejs“ Dunka. Hráč Bohemians | Entropiq vyhrál v Brně, na medailové umístění dosáhl i v rámci FC Online, nepodařilo se mu to jen v Ostravě. Stabilními výkony si říká o velikou pozornost, na celkové vítězství MČR dosáhl už v roce 2023.

Matěj "Matejs" Dunka

T9Laky - legenda ve Slavii dál šlape

Už to platí dlouhé roky. Když se hraje vrcholný turnaj na česko-slovenské scéně FIFA/EA FC, o vítězství se bude prát Lukáš „T9Laky“ Pour. Jinak tomu nebude ani o víkendu v Praze. Zástupce pražské Slavie má za sebou jednu vyhranou zastávku, konkrétně tu poslední, jež se odehrála online.

Lukáš "T9Laky" Pour

CptKubajz - aspirant na medaile, mimo není ani triumf

Nepříjemným soupeřem bude pro všechny Jakub „CptKubajz“ Pudil. Další „sešívaný“ patří dlouhodobě do užší tuzemské špičky. Potvrdil to v Ostravě, kde byl stříbrný, ale také v rámci bronzové jízdy Slavie v e:LIZE. Završí slibný ročník medailově?

Jakub "CptKubajz" Pudil

Revy - dvakrát bronzový, v soutěži jediným Slovákem

Pozlobit ta největší jména rozhodně dokáže Dominik „Revy“ Révai. Slovenský hráč v barvách UNiTY nezačal cestu v EA Sports FC 24 ideálně, v Ostravě a na online turnaji se ale prosadil a odnesl si bronz. Offline soutěže mu sedí, v Praze to může potvrdit.

Dominik "Revy" Révai

Dalas - stabilně mezi elitou, na MČR na úspěch čeká

Do top 3 se Martin „Dalas“ Vujtík z Baníku Ostrava podíval jen v e:LIZE, v rámci MČR FC 24 powered by Hyundai byl nejlépe čtvrtý na online zastávce. Umístění v top 5 mu ale ani jednou neuteklo. Pokud bude chtít v Brně uspět, potřebuje ze sebe dostat to nejlepší. Pak by mohl útočit i na triumf.

Martin "Dalas" Vujtík

Totik - v Praze to umí, naváže na minulý ročník?

Podobnými výkony jako Martin „Dalas“ Vujtík se v aktuální sezoně pyšní Miroslav „Totik“ Tóth. Další hráč Baníku Ostrava se také jednou dostal na čtvrtou příčku, podařilo se mu to hned na první zastávce v Brně. Éru FIFA zakončil v roce 2023 „bramborou“ z Prahy, pozlobit ty nejlepší se pokusí i letos.

Miroslav "Totik" Tóth

MarioOoso99 - úspěšné roky jsou minulostí

Není to tak dávno, co patřil Mario „MarioOoso99“ Gumbrešt do nejužší špičky domácí FIFA/EA FC scény. EA FC 24 mu ale zdaleka tolik nevychází, nejlépe byl pátý v rámci FC Brno. Dokáže 6. dubna úspěšně zavzpomínat na slavné časy?

Mario "MarioOoso99" Gumbrešt
MČR FC 24 powered by Hyundai
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).