Přejít k hlavnímu obsahu

Zapojit se můžeš i ty! Nejaktivnější streamerské komunity usednou na MČR stage

24. 4. 2024 | 08:00 Counter-Strike 2 MČR
Mistrovská sezóna pokračuje kvalifikacemi na Tipsport CS Spring, druhý velký turnaj domácí sezóny. Kromě bojů o postup do pokročilých fází pokračuje také náš koncept ušitý na míru všem malým i velkým streamerům, bez ohledu na skill. Jak přesně se mohou jejich komunity zapojit?
blade vs. itsterez
blade vs. itsterez
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Letošní ročník Tipsport MČR CS nabízí hned šestnáct kvalifikací, ze kterých se v průběhu roku dostane šestnáct týmů do pokročilejší fáze mistrovských bojů. A protože jsou všechny turnaje volně dostupné k přihlášení, připravili jsme si pro všechny streamery a streamerky jednu specialitu. Kdo se se svojí komunitou v průběhu roku nejčastěji ukáže v jednotlivých soutěžích, na toho bude čekat MČR stage na finále sezóny!

Jaká jsou pravidla?

  • Když se streamer zúčastní s týmem pojmenovaným dle sebe (např. Team Hafo_MISHEK), získá 2 body
  • Za každý další takto pojmenovaný tým v daném turnaji (např. NexusGaming_MISHEK) získá 1 bod
  • Jméno streamera s podtržítkem je povinné pro započítání! V případě otázek se vždy obraťte na Discord

Dva streameři, kteří za celý rok nasbírají nejvyšší počet bodů, se na MČR dočkají plnohodnotného servisu, jako mají účastnické týmy vrcholu domácí sezóny. Kromě toho budou mít za úkol dát dohromady sestavu, která vyzve výběr druhého streamera přímo na hlavní stage. Každý se přitom sám rozhodne, jestli povolá subscribery, donátory nebo kamarády. Oba streameři si také vyslouží vstupenky pro fanoušky do giveaway.

Tabulka po 3. jarní kvalifikaci:

  • 22 bodů: Cuky222
  • 6 bodů: itsterez, bladeito, Adysxxx
  • 2 body: zur1s, weeeber_
  • 1 bod: Koty
Harmonogram kvalifikací na Tipsport CS Spring
Datum konáníCo se odehrává
Neděle 7. dubna1. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 11. dubna2. otevřená kvalifikace
Sobota 20. dubna3. otevřená kvalifikace
Středa 24. dubna4. otevřená kvalifikace
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.