Přejít k hlavnímu obsahu

Lákavější než kdy předtím! Esportový merch ve Vodafone PLAYzone Areně a na eshopu

8. 4. 2024 | 09:00 Counter-Strike 2 PLAYzone
Chceš vypadat stylově a zároveň ukázat svou lásku k esportu a Counter-Striku? Tak to právě pro tebe máme v eshopu a Vodafone PLAYzone Areně připravený esportový merch!
My jsme esport
My jsme esport
Zdroj: PLAYzone

Na finále loňské sezóny Tipsport MČR CS jsme odhalili novou kolekci vlastního esportového merchandise. Aktuální modely jsou k dostání jak v eshopu, tak přímo v naší Vodafone PLAYzone Areně. V pražském epicentru esportového dění si jej můžete přijít osobně vyzkoušet a následně i zakoupit. Poslední kusy některých produktů navíc máme exkluzivně k dostání pouze v aréně, jako je předloňská mikina se zipem.

Na výběr máme různé mikiny a trička. Fanoušci Counter-Striku si jistě zamilují černou mikinu s motivem „Bomb Code“, se kterým se zařadíte mezi skutečné fajnšmekry. Druhá mikina v šedé barvě disponuje motivem „My jsme esport“ pro všechny fanoušky kompetitivního zápolení. Obě mikiny jsou v prodeji za parádní cenu 899 Kč. Kolekci doplňuje černé a bílé tričko s velkým esportovým motivem za 519 Kč.

Bomb Code 7355608
Bomb Code 7355608
Foto: PLAYzone
My jsme esport
My jsme esport
: PLAYzone
Štítky: Counter-Strike 2
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.