Přejít k hlavnímu obsahu

Robuxy na Herní-kupony.cz! Vyzdob si svého avatara v Robloxu

4. 4. 2024 | 15:06 PR článek
Uživatelé mají v Robloxu možnost hrát a vytvářet různé mapy, minihry a mnoho dalšího. Obsah do hry tedy vytváří především členové obrovské komunity. Jako v každé podobně komunitní hře můžete pomocí různých doplňků měnit vzhled vaší postavičky, získávat nové objekty pro stavbu a mnoho dalšího. Virtuální peníze, které se v rámci Robloxu využívají, se jmenují Robuxy. A ty si je můžeš koupit na portálu Herní-kupony.cz!
Roblox
Roblox
Zdroj: Roblox Corporation

Vyzdob si svého avatara a odemkni si další výhody ve svých oblíbených hrách, když si pomocí dárkových karet Roblox koupíš Robuxy (virtuální měnu Robloxu). Nebo získej exkluzivní přístup k virtuálním předmětům, měsíční výplatu Robuxů a další výhody, když dárkovou kartu použiješ na předplatné Roblox Premium.

Získat můžeš i virtuální předmět zdarma po využití digitálního kódu z dárkové karty Roblox, kterou jednoduše nakoupíš na webu Herní-kupony.cz. Cena za 1 Robux se vzrůstajícím množstvím klesá. Při větším nákupu tedy dostanete takovou „množstevní slevu“. Při nákupu nejdražšího balíčku potom platí, že 1 Robux = 0,19 Kč, což je téměř o třetinu lepší cena než v případě nejlevnějšího balíčku.

Roblox je globální platforma, kde se každý den scházejí miliony lidí, aby prozkoumávali, chatovali a trávili čas v milionech strhujících 3D her vytvořených komunitou.

Jak aktivovat kupon?

  • Otevři si v prohlížeči stránku Roblox.com/redeem
  • Přihlas se nebo si vytvoř účet
  • Najdi svůj kód PIN a zadej ho na webové stránce
  • Využij kredit na Robuxy nebo na předplatné Roblox Premium
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).