Přejít k hlavnímu obsahu

Postav se domácí špičce! Odhalujeme pozvánky na Tipsport CS Spring

7. 4. 2024 | 09:00 Counter-Strike 2 MČR
Do nové mistrovské sezóny nejlépe vstoupilo Dynamo Eclot, které zkompletovalo Tipsport Grand Slam. Od další zastávky Tipsport CS Spring ale začíná hon za dvoumilionovým bonusem opět od nuly. Zapoj se do Tipsport CS Spring i ty se svým týmem! Kvalifikace začínají v neděli.
Tipsport CS Winter
Tipsport CS Winter
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

První přestupové období je za námi a v pátek večer proběhla také uzávěrka soupisek na druhou zastávku sezóny. Do Tipsport MČR klasifikace zapsalo v zimě body deset různých týmů, z nichž dva pro jarní turnaj nenahlásily žádnou soupisku. Rozdávání pozvánek na Tipsport CS Spring tak bylo více než snadné.

Hlavní část turnaje nemine elitní kvarteto Dynamo Eclot, SINNERS, UNiTY a Sampi.Tipsport. O další čtyři místenky se poperou týmy v uzavřené kvalifikaci, kde se představí Enterprise Genesis, Lan Party Hotel, BRUTE a eSuba. Ostatní zájemci musejí projít jedním ze čtyř otevřených kvalifikačních turnajů.

Přihlásit se může skutečně kdokoliv, do další fáze turnaje vždy postoupí jen vítěz. Jen o triumfu ale mistrovská cesta není. Každý musí někde začít, tak si nenech ujít nadcházející příležitosti, poskládej s kamarády zavčasu tým a přijďte si užít si pravou kompetitivní zábavu, kterou na matchmakingu nezažijete.

Harmonogram Tipsport CS Spring
DatumTurnaj
Neděle 7. dubna1. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 11. dubna2. otevřená kvalifikace
Sobota 20. dubna3. otevřená kvalifikace
Středa 24. dubna4. otevřená kvalifikace
9. až 12. květnaUzavřená kvalifikace
16. až 19. květnaOnline skupinová fáze
31. května až 2. červnaOffline finále v Praze
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.