Přejít k hlavnímu obsahu

Doplň si paysafecard na Herní-kupony.cz! Můžeš tak učinit jednoduše online

6. 4. 2024 | 13:08 PR článek
Pro paysafecard už nemusíte nikam chodit. Zaplatit můžete pomocí libovolné platební metody a kupon vám přijde e-mailem ihned po uhrazení objednávky. Kupte si u Herní-kupony.cz PIN pohodlně online.
Herní-kupony.cz
Herní-kupony.cz
Zdroj: Herní-kupony.cz

Plaťte s paysafecard online

Kupon paysafecard je nejoblíbenější kupon pro získání vybraných online her a to snadno, rychle a především bezpečně. V Česku je portál Herní-kupony.cz oficiálním online prodejcem. Kupony zakoupené u Herní-kupony.cz se tak nijak neliší od kuponů zakoupených v kamenných prodejnách.

Kupon u Herní-kupony.cz navíc můžete zakoupit z pohodlí domova a na výběr máte spoustu platebních metod.

Dostupné hodnoty

Kupony paysafecard si můžete pořídit v hodnotách 200 Kč, 500 Kč, 1200 Kč a 2500 Kč. Jiné hodnoty v Česku nejsou dostupné. Dříve nabízenou paysafecard 100 Kč už není možné koupit u Herní-kupony.cz ani u jiných prodejců.

Kupony paysafecard podporují ty nejznámější počítačové, konzolové a mobilní hry, a dokonce i některé aplikace a služby, jejichž seznam najdete přímo na stránkách paysafecard. Partnerů PSC je aktuálně několik tisíc. Platit je možné přímo zakoupeným PINem, pomocí mobilní aplikace či pomocí my paysafecard účtu.

Kupony paysafecard mají unikátní vlastnosti

Kupon paysafecard budete mít po zakoupení vždy po ruce a uplatnění kuponu je pak otázkou několika vteřin. Pokud kupon hned nevyčerpáte celý, zůstatek vám na kuponu zůstane na budoucí nákupy. Pokud o zůstatcích na svých kuponech ztratíte přehled, aktuální stav si vždy můžete ověřit na webu paysafecard.

Při placení lze zadat až 10 kuponů najednou. Kombinovat tak můžete různé kupony dohromady - včetně těch částečně využitých. Pomocí kuponů paysafecard je tak možné platit naprosto libovolné částky.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).