Přejít k hlavnímu obsahu

Karmine Corp vítají nového junglera. V minulosti hrál pod Freezem

17. 4. 2024 | 17:00 League of Legends Přestup
Karmine Corp se snaží odvrátit další katastrofální split. Na začátku přestávky přivádí nového junglera. Místo čínské superstar Zhou „Bo“ Yang-Boa nastoupí v lesním království Can „Closer“ Celik. Turecký profesionál se po krátké pauze vrací mezi elitu. Podstatnou část kariéry strávil v Severní Americe, teď se poprvé ukáže v LEC. Pomůže nejhoršímu týmu roku?
Can "Closer" Celik
Can "Closer" Celik
Zdroj: Riot Games

Karmine Corp přicházeli mezi naprostou evropskou elitu s velkou slávou. Francouzská organizace s obří fanouškovskou základnou hlásila se „supertýmem“ útok na nejvyšší příčky. Čekalo se, jak se KC v soutěži uvedou. A odpověď byla jasná, pro mnohé překvapivá - totální propadák.

V zimním splitu poslední místo, stejná bída na jaře. Problémů v týmu byla spousta. Vyhazov trenéra nic nezměnil, umístění i skóre bylo identické. Teď se tedy sahá do hráčské sestavy.

Can „Closer“ Celik bude poprvé nastupovat v nejvyšší evropské soutěži. V minulosti hrál především v Turecku, následně čtyři roky působil v Severní Americe. Tam dva roky spolupracoval s Alešem „Freeze“ Kněžínkem v 100 Thieves.

Příchod jednoho ale samozřejmě znamená odchod druhého. Zhou „Bo“ Yang-Bo se loučí. Ani další evropské angažmá neskončilo dobře. Nešlo to ve Vitality, v Karmine Corp to nebylo lepší.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).