Přejít k hlavnímu obsahu

Velký comeback v LCS. Licorice se vrátí mezi americkou elitu

21. 4. 2024 | 13:00 League of Legends Spekulace
Eric „Licorice“ Ritchie se po půl roce vrátí do LCS. Alespoň takové jsou informace Sheep Esports, podle kterých se kanadský toplaner dohodl s organizací Dignitas. Jeden z nejlepších sololanerů severoamerické ligy posledních let údajně nahradí Lee „Rich“ Jae-wona. Korejec se k týmu připojil před rokem, Dignitas se s ním pohybovali na přelomu horní a spodní poloviny tabulky.
Eric “Licorice” Ritchie
Eric “Licorice” Ritchie
Zdroj: Riot Games

Byla to šokující zpráva, když rok 2024 v nejvyšší americké League of Legends soutěži začal bez Erica „Licorice“ Ritchieho. Liga se rozloučila se dvěma organizacemi, jednou z nich byli Golden Guardians. Kanaďan si nedokázal najít nové angažmá a na svou šanci musel čekat do léta. Většina týmů už totiž uzavřela soupisky, 26letý toplaner tak neměl jinou možnost než vyčkávat.

Bývalý hráč Cloud9 nebo FlyQuest by měl nově oblékat dres Dignitas. Licorice s tradiční organizací podle informací Sheep Esports dosáhl ústní dohody a měl by nahradit korejského hráče Lee „Rich“ Jae-wona.

Poté, co Dignitas těsně nepostoupili do horní části play-off pavouka, když ve skupinových fázích LCS obsadili páté místo, podlehli pozdějším vítězům Team Liquid 0:3. Kvůli neuspokojivým výsledkům se kromě změny na toplane řeší i nový trenér.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).