Přejít k hlavnímu obsahu

První posily pro WC3L kvalifikaci

Jak si můžete přečíst v této reportáži, kvalifikace do WC3L se kvapem blíží. Žádný z 16ti týmů, které byly vybrány pro kvalifikaci, nechce nic nechat náhodě, a tak přicházejí první posily.Prvním z posilujících týmů je WICKED eSports, kteří do svých služeb povolávají Romaina "FisT" Boulangera, hráče belgické reprezentace, který byl ještě nedávno součástí KomaCrew.
Výchozí obrázek

Jak si můžete přečíst v této reportáži, kvalifikace do WC3L se kvapem blíží. Žádný z 16ti týmů, které byly vybrány pro kvalifikaci, nechce nic nechat náhodě, a tak přicházejí první posily.

Prvním z posilujících týmů je Německo WICKED eSports, kteří do svých služeb povolávají Belgie Romaina "FisT" Boulangera, hráče belgické reprezentace, který byl ještě nedávno součástí Německo KomaCrew.

Německo WICKED eSports
Belgie Nightelves Fist
Španělsko Orc LucifroN
Španělsko Undead VortiX
Španělsko Human Ryo_
Německo Orc Eric
Německo Nightelves impact
Německo Undead Fly
Norsko Nightelves TargA
Švédsko Undead Naniwa


Pozadu nezůstává ani Norsko Team excello. Posiluje hned dvakrát a získává Finsko Tuomase "Sein" Lahtinena a Nizozemí Robberta "DeSnodeSnoDaarD" Westru. Sein přichází z týmu Německo myRevenge a je členem finského národního týmu.

Norsko excello:
Finsko Orc Sein
Švédsko Undead Fury
Švédsko Human Tharkas
Norsko Undead HenL
Norsko Nightelves Knutzi
Norsko Nightelves Teo
Norsko Human GamlaSonn
Bulharsko Undead Joe3
Nizozemí Orc DeSnodeSnoDaarD
Nizozemí Nightelves Sasuke


Změnám se nevyhli ani u Německo n!faculty. Tam se hráči stěhovali oběma směry. S týmem se loučí Rusko Vladimir "BeckS" Skubko, kterého nahrazuje Švédsko Arild "Effect" Bramler. Effect je bývalým členem týmu Evropská Unie bioXar.

Německo n!faculty:
Švédsko Human Effect
Finsko Nightelves BringeR
Rusko Undead Quai
Rusko Undead SdmK
Německo Nightelves BasH
Německo Orc Still.Dre
Německo Orc Sokol
Německo Nightelves Kain