Přejít k hlavnímu obsahu

Starfield se opravdu dočká aktualizací! První přijde již za pár dní

1. 5. 2024 | 12:00 Gaming
Videohra Starfield byla krátce po vydání považována jednou z top her roku 2023, postupem času však začíná být ohraná a hráči čekají na aktualizace. Ředitel společnosti Bethesda Todd Howard konečně slíbil velké změny v následujících dnech a týdnech. Hráči už se nemohou dočkat, až okusí nové aktualizace na vlastní kůži.
Starfield čekají velké aktualizace
Starfield čekají velké aktualizace
Zdroj: Bethesda / Deviantart

Hráči Starfield se snad již brzy mohou dočkat vysněného rozšíření. „Starfield bude v průběhu roku doplňován o nová rozšíření, to se nebojte,“ sdělil Todd Howard, ředitel Bethesda, téměř ihned po vydání hry v září roku 2023. Todd zároveň slíbil, že rozšíření Shattered Space by mělo vyjít na podzim a také, že v roce 2024 vyjde spousta nových aktualizací a spoustu přídavného obsahu.

Během několika následujících dní by měla být oznámena první aktualizace, přičemž Howard bude potřebovat kvalitní zpětnou vazbu. „Tato aktualizace bude obsahovat také několik skvělých věcí pro stavbu vesmírných lodí,“ přiblízil Howard update. „Počkejte si také na obrovskou aktualizaci, která čeká Starfield po této menší,“ řekl v rozhovoru pro IGN. 

Poté přiblížil zmíněnou „velkou aktualizaci“. Dle všeho by se mělo jednat o dlouho žádané opravy či úpravy jednotlivých map. Dále oznámil práci na Starfield Creation Kitu, který by měl dovolit hráčům rozsáhlejší úpravy hry, aby byla i po dohrání zábavná. „Zatím nemohu odhalit oficiální vydání, ale moddeři jsou pro naši hru velice důležití,“ dodal.