Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš si odnést Logitech gear? Zapoj se do speciálního LoL turnaje!

11. 5. 2024 | 10:00 League of Legends Turnaj
Začátkem května probíhá speciální akce Logi PLAY DAYS, díky které je dostupná celá řada slev, exkluzivních nabídek a hlavně šancí vyhrát hodnotné ceny. Díky spojení s Logitechem přinášíme společně LoL 1v1 turnaj, ve kterém hráči mohou získat prvotřídní herní vybavení, ale taky si užít spoustu zábavy. Zapoj se do tohoto exkluzivního turnaje i ty!
Logi Play Days
Logi Play Days
Zdroj: Logitech

Návrat Logi PLAY DAYS: Logitech G slaví 10 let modelu G502 exkluzivními nabídkami a šancí vyhrát hodnotné ceny. 

Od 2. do 13. května oslaví společnost Logitech svou další edici Logi PLAY DAYS, celoevropské události, která nabízí hráčům, streamerům a vlastně úplně všem speciální nabídky ve spolupráci s vybranými partnery. Oslavte to s námi a vyhrajte si nové herní produkty od Logitechu. Mrkněte na vybrané slevy u partnera Alza.cz a získejte férovou výhodu v podobě nového gearu proti svým protihráčům!

Pro tuto famózní akci jsme si připravili společně s Logitechem turnaj ve hře League of Legends, kde si nejlepší hráči odnesou Logitech gear, který jim pomůže dosáhnout lepších esportových výsledků! 

Turnaj bude probíhat v 1v1 single-elimination BO3 formátu na mapě Howling Abyss. Turnaj se uskuteční v sobotu 11. května od 18:00, navíc je otevřen všem, tak proč nezkusit své štěstí? Detailní info lze nalézt v profilu turnaje.

Ceny:

  1. místo - Logitech G PRO X 60
  2. místo - Logitech G PRO X Superlight 2
  3. místo - Logitech G502 X a Logitech G840 XL
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!