Přejít k hlavnímu obsahu

Vítězná premiéra pro posilu SINNERS. Skvělá první hra, chválí kapitán

15. 5. 2024 | 09:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Michal „majky“ Švancara si svoji premiéru v „A“ týmu SINNERS odbyl v prvním kole turnaje CCT Europe Series 3. Soupeřem hříšníků byl ukrajinský tým fotbalisty Oleksandra Zinchenka.
Michal „majky“ Švancara
Michal „majky“ Švancara
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

21letý Michal „majky“ Švancara má před sebou nejdůležitější období kariéry. Jako další z nadějí SINNERS AC obdržel šanci se porvat o místo v hlavním týmu, podobně jako v minulosti Patrik „outex“ Tomko. V řadách akademie patřil mezi nejvýraznější borce, fanoušci si vzpomenou zejména na jeho dominantní výkon proti Dynamu Eclot z Tipsport MČR CS. Nyní je pouze na něm, aby ukázal, že si zaslouží posun na vyšší level.

Jeho zkušební období začalo ve třetím turnaji nové sezóny Champion of Champions Tour. Ve swissu si zahraje minimálně tři zápasy, ve kterých se může ukázat. Ten první mu vyšel na jedničku. SINNERS přehráli Passion UA dvakrát 13:8 a majky se s ratingem 1,09 zařadil po bok stálic. Jediným odskočeným střelcem byl Max „SHOCK“ Kvapil. Na majkym nebyla vidět nervozita, ačkoliv toho s týmem nemá mnoho natrénováno.

Bývalý hráč Universe, BloodyDevils, Dark Tigers nebo NARCIS se bohužel nepředstaví na Tipsport CS Spring, kde tým musí využít služeb kouče. Švancara se tak může soustředit na výkony v Evropě. Další utkání jej čeká ve čtvrtek proti ALTERNATE aTTaX, kde se SINNERS mohou dostat na dostřel postupu do play-off CCT. V následujících týdnech se ale jistě objeví i další turnaje, v nichž se bude chtít náležitě ukázat.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.