Přejít k hlavnímu obsahu

Neopětuješ mé city? Tak všechny postřílím, vyhrožuje šílený divák

26. 5. 2024 | 15:00 Kauza
V nebezpečné situaci se ocitla streamerka MissOatmeal, které jeden bláznivý divák vyhrožoval zastřelením. Nezůstal ale pouze u toho a začal slibovat, že s sebou vezme další účastníky nadcházející streamerské akce. O pomateného potencionálního střelce se už starají místní úřady.
MissOatmeal
MissOatmeal
Zdroj: MissOatmeal/X

Známé osobnosti často čelí šíleným fanouškům. MissOatmeal je začínající tvůrkyně s pár tisíci sledujícími, přesto se v jejím publiku objevil maniak. Začal ji obtěžovat velice explicitním způsobem, čímž si vysloužil zákaz přístupu na její kanál. Po dvou měsících klidu se však objevil s hrozivým plánem. V soukromých zprávách byla upozorněna, že šílený fanoušek se chce ukázat se zbraní v ruce na nadcházející offline akci.

Na sociálních sítích se objevily snímky obrazovky, které odhalují jeho vražedné úmysly. „Mám toho dost. Celou dobu mě ignorují, tak uvidíme jak se jim bude mluvit s hlavní u hlavy,“ vyhrožoval šílenec.

S nenávistnými zprávami také sdílel svou zbraň, kterou si plánoval vzít s sebou na očekávanou akci. Podle všeho nechtěl zastřelit pouze streamerku, ale také další účastníky. Šokovaná MissOatmeal informace zveřejnila a okamžitě kontaktovala pořadatele a bezpečnostní orgány. „My v RESPAWN chceme udržet všechny akce co nejbezpečnější pro všechny hráče, zaměstnance, fanoušky,“ ujistili veřejnost pořadatelé. 

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.