Přejít k hlavnímu obsahu

Tento týden poznáme šampiona. Čtvrtfinále začne duelem SINNERS proti ENTERPRISE

10. 6. 2024 | 15:00 Counter-Strike 2 Preview
Čtvrtá sezóna YGames PRO Series míří do své play-off fáze, kde najdeme mnoho českých a slovenských želízek. Úvodní hrací den se bude týkat SINNERS a zahraniční pětice ENTERPRISE.
Tomáš „oskar“ Šťastný
Tomáš „oskar“ Šťastný
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Na tuhle sezónu nebudou v dobrém vzpomínat UNiTY. Vypadli totiž jako jeden z prvních týmů na posledním místě, stejně jako VENI VIDI VICI, bývalá sestava eSuby. Do play-off neprošli ani hráči Entropiqu, Filip „Darber“ Böhm ve službách GamerLegion Academy a nadějné trio v řadách projektu talentů The Prodigies.

Skupinová fáze nejlépe vyšla SINNERS, kteří nenašli přemožitele. Ve čtvrtfinále přesto už dnes od 17:00 vyzvou další neporažený celek, polskou pětici ENTERPRISE. S jednou porážkou postoupili Sampi.Tipsport, na něž si brousí zuby obhájci prvenství. Souboj proti Astralis Talent proběhne na úvod úterního programu.

Jako úřadující mistři Slovenska obdrželi přímé pozvání do play-off hráči Dynama Eclot. V úterý je ale čeká ostrý start proti PERA Esports, aktuální světové čtyřicítce. Zbývající čtvrtfinálovou dvojici tvoří polské celky Rebels Gaming a Permitta. Play-off YGames PRO Series poběží do čtvrtka, kdy poznáme nového krále.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.