Přejít k hlavnímu obsahu

iNFANTRY a prostředí Cska

21. 1. 2009 | 22:01 Counter Strike 1.6
Poslední dobou celkem dynamicky se rozvíjející multiklan iNFANTRY si našel konečně tu pravou Counter-Strike 1.6 sekci. Jelikož tým má velmi dobré výsledky v lize UG 5on5 CB věřím, že se v dobrém světle ukáží i v Gigabyte lize, kde by měli šanci ukázat co v nich je. I když tým je složený z české a slovénské národnosti dobře jim to klape a zatím neměli žádné osobní problémy. Jelikož redaktoři iNFANTRY si s popisem nového týmu nedali žádnou práci, musím je nahradit a něco se o týmu dozvědět. Proto jsem si pro fanoušky tohoto klubu i samozřejmě hry Counter-Strike 1.6 připravil krátký rozhovor, který by Vám měl přiblížit aktuální tým iNFANTRY. iNFANTRY.CS 1.6 tým
Výchozí obrázek

Poslední dobou celkem dynamicky se rozvíjející multiklan iNFANTRY si našel konečně tu pravou Counter-Strike 1.6 sekci. Jelikož tým má velmi dobré výsledky v lize UG 5on5 CB věřím, že se v dobrém světle ukáží i v Gigabyte lize, kde by měli šanci ukázat co v nich je. I když tým je složený z české a slovénské národnosti dobře jim to klape a zatím neměli žádné osobní problémy.

Jelikož redaktoři iNFANTRY si s popisem nového týmu nedali žádnou práci, musím je nahradit a něco se o týmu dozvědět. Proto jsem si pro fanoušky tohoto klubu i samozřejmě hry Counter-Strike 1.6 připravil krátký rozhovor, který by Vám měl přiblížit aktuální tým iNFANTRY.

iNFANTRY.CS 1.6 tým


Slovensko olndryyy
Slovensko anhyson
Česko nextr
Slovensko Robinz0ne
Slovensko coreyy
Česko Louky

Jak už jsem psal. Připravil jsem si pro Vás krátky rozhovor s hráčem nextrem. Jedná se jen informativní rozhovor ohledně týmu.

Tak nejprve bych se chtěl zeptat jak dlouho spolu hrajete a jaké úspěchy jste za tu dobu posbírali.
nextr: Řeknu to velice stručně a konkrétně. Hrajeme spolu asi 3 měsíce sestavu jsme ze začátku stále měnili, ale teď je sestava stálá hrajeme v 5 a stále trénujeme a řekl bych, že úspěchy docela jdou vidět.  Za velmi krátkou dobu jsme se dostali na 3 příčku v UG CB , kde porážíme i dobré týmy.

Mohl by si nám říci co do budoucna plánujete? Nějaké turnaje, lan akce apod. A jak se na takové důležité momenty připravujete.
nextr: Jako do budoucna nějak neplánujeme  a to z toho důvodu, že máme hráče ze slovenské rep. i české republiky takže zorganizovat nějakou LAN není jednoduché a navíc někteří mají práci, takže hrajeme online zatím.

Nedělá vám problém sejít se v pěti, když chodí hráči do práce, nebo v tom máte nějaký systém?
nextr: V tomhle máme systém zhruba, tak na večer kolem 6 se tu sejdeme a zahrajeme CW  někdy se stane že přijdou hráči později a někdy se stane, i že nedojdou tak jednoduše nehrajeme.

Jak by si charakterizoval celý tým?
nextr: Tak celý tým: pff tak snažíme se hrát klidnou hru bez stresu a zbytečných hádek třeba můžu říct, že si vážím našeho leadra anhyho. Dokáže team podržet v klidu i po hodně prohraných kol. Dále sem rád i za hráče olndryyho, s kterým se mě hraje hodně dobře dokáže vyhecovat team a zahrát pěknou hru.

Děkuji za krtátky rozhovor a ať se Vám daří jak v CS tak i v RL. GL&HF
nextr: jj měj se.

 

by nestor