Přejít k hlavnímu obsahu

[Movie] zP! HOTW 01/2009

25. 1. 2009 | 12:59 [Movie] zP! HOTW 01/2009
Je rok 2009 a máme tu novou řadu zP! Highligths of the Week. Tentokrát je to první díl, který udělal známý hráč i moviemaker George "Lemming" C. George "Lemming" C:Dostal jsem dost akcí, ale bohužel po malém DoD:S updatu, který zničil všechny dema, jsem jich měl málo. Problém s demy jsem vyřešil po několika pokusech a mohl pokračovat v dokončení movie. Doufám, že se vám tohle hotw bude líbit, byla to zábava pracovat s některými dobrými fragy a doufám, že budu moc udělat brzo další.Hráči: Mr-Softy Jinex mattyG p4 Piter Pvt Snowball acula siii Tchubaka Ekvall pKl RaYniii Shame Lemming Maxensas Tufe TouLouZ Dav3Délka: 4.20 Velikost: 177mb Codec: .mp4 Rozlišení:1280x720 Music: Alter Bridge - MetalingusDownload 1 - azoic-gamingDownload 2 - twilight
Výchozí obrázek

Je rok 2009 a máme tu novou řadu zP! Highligths of the Week. Tentokrát je to první díl, který udělal známý hráč i moviemaker Velká Británie George "Lemming" C.

Velká Británie George "Lemming" C:
Dostal jsem dost akcí, ale bohužel po malém DoD:S updatu, který zničil všechny dema, jsem jich měl málo. Problém s demy jsem vyřešil po několika pokusech a mohl pokračovat v dokončení movie. Doufám, že se vám tohle hotw bude líbit, byla to zábava pracovat s některými dobrými fragy a doufám, že budu moc udělat brzo další.

Hráči:
Velká Británie Mr-Softy
Finsko Jinex
USA mattyG
Francie p4
Polsko Piter
Rusko Pvt Snowball
Německo acula
Portugalsko siii
Německo Tchubaka
Švédsko Ekvall
Švédsko pKl
Rusko RaYniii
Německo Shame
Velká Británie Lemming
Francie Maxensas
Finsko Tufe
Francie TouLouZ
Česko Dav3

Délka: 4.20
Velikost: 177mb
Codec: .mp4
Rozlišení:1280x720
Music: Alter Bridge - Metalingus

Download 1 - azoic-gaming
Download 2 - twilight