Přejít k hlavnímu obsahu

BW Lan 31.1. - Battlezone Praha

29. 1. 2009 | 17:43
 
 
Tak a je to tu. Měsíc očekávány turnaj, který se uskuteční v pražské herně Battlezone už klepe na dveře. Již tuto sobotu se můžeme těšit na jedny z nejlepších klubů ČR, kteří si to rozdají mezi sebou v uznávané hře Call of Duty 2. Můžeme se těšit na týmy jako jsou Snoopy, Illusion Pictures eSports team, BW Gaming a v neposlední řadě na naši výbornou skvadru z eSuby.HAL3000.V poslední době se stále více rozléhá na ČR/SK scéně hra Call of Duty 2. Právě od začátku roku můžete vědět, že BW Gaming chystají turnaj, který se odehraje z pražské herny Battlezone. Podle vedení BW Gaming se můžeme těšit i na další turnaje, ale vše musí dopadnout podle plánu. O týmy nouze není, jak už bylo řečeno v úvodu, můžeme se těšit na několik top týmu a pár mixů. Ranní týmy se musí dostavit do 10:30 a odpolední do 14:00. Skupiny: Ranní skupina A od 10:30
Výchozí obrázek

 

 


Tak a je to tu. Měsíc očekávány turnaj, který se uskuteční v pražské herně Battlezone už klepe na dveře. Již tuto sobotu se můžeme těšit na jedny z nejlepších klubů ČR, kteří si to rozdají mezi sebou v uznávané hře Call of Duty 2. Můžeme se těšit na týmy jako jsou Snoopy, Illusion Pictures eSports team, BW Gaming a v neposlední řadě na naši výbornou skvadru z eSuby.HAL3000.


V poslední době se stále více rozléhá na ČR/SK scéně hra Call of Duty 2. Právě od začátku roku můžete vědět, že BW Gaming chystají turnaj, který se odehraje z pražské herny Battlezone. Podle vedení BW Gaming se můžeme těšit i na další turnaje, ale vše musí dopadnout podle plánu. O týmy nouze není, jak už bylo řečeno v úvodu, můžeme se těšit na několik top týmu a pár mixů. Ranní týmy se musí dostavit do 10:30 a odpolední do 14:00. 

Skupiny: 
Ranní skupina A od 10:30

Team
Česko Legalizace
Česko Conexia
Česko Foxicz.eu
Česko leetz.eu


Ranní skupina B od 10:30

Team:
Česko BW Gaming
Česko IP team
Česko Mazáčci
Česko Dog Soldiers


Odpolední skupina C od 14:30


Team:
Česko Hazard - Unit
Česko fofos.sk
Česko Confusion
Česko Buchty



Odpolední skupina D od 14:30

Team:
Česko eSuba.HAL3000
Česko phortex QUEENS
Česko QUEENS
Česko SnoopY



Určitě vás také zajímají ceny:
1. místo: 2 500,-Kč + 150 BWL bodů, 5x podložka STEELPAD 4D

2. místo: 1 500,-Kč + 100 BWL bodů

3. místo: 1000,- Kč + 50BWL bodů


Hlavní admini turnaje:
Česko Vojtěch "Kazdy" Kazda
Česko Tomáš "Hubajz" Hubáček
Česko Jan "paradiso" Matoušek

Na závěr bych chtěl připomenout, aby si všichni přinesli svůj originální klíč. Hodně štěstí všem!

Autor článku: Kazdy