Přejít k hlavnímu obsahu

zP! s DoDS sekcí

3. 2. 2009 | 17:22 zP! s DoDS sekcí
Vedení zeroPoint! Gaming se rozhodlo, že pod svá křídla přijme opět DoD:S sekci, aby je zastupovala na několika offline i online akcí. Dříve pod tímto klanem/portálem jedna DoD:S sekce byla, ale to už he hodně dávno. Pár z nich ale nyní hrají právě v tomto teamu, bývalém Among the Apes. Vyjádření vedoucího projektu zP!, Calle "APaX" Stern:S našimi kořeny v této hře Day of Defeat: Source jsem měl vždy takový divný pocit, že nemáme žádny DoD:S team, který by nás reprezentoval. Věřím v tento team a vím, co dokáží.Myslím si, že to je dobré rozhodnutí pro zeroPoint! Gaming a s radostí vítám zpět Patrika, Joakima, Andrease & Luise v zP! a také tři nové tváře Jon-Vegara, Josepa a KimmoaNyní tedy zP! nebude pouze DoD:S portál, ale také jeden z nejlepších, možná brzo i nejlepší team v této hře. Leader tohoto teamu a dřívější zP!.dod hráč Joakim "antrax" Stern nám poví o přesunu pod tento klan i jejich nejbližší cíle.Poté, co jsme se odtrhli od multiklanu Epsilon jsme hledali kvalitní a stálou organizaci, pod kterou bychom se přidali a konečně jsme našli náš nový domov. Jsou to zhruba 4 roky od té doby, kdy jsem hrával s zP! tagem a je to pro mě čest být znovu částí této úžasné organizace.Momentálně mám po boku 6 báječných a zkušených hráčů a nemám žádné pochybnosti o tom, že my jako team splníme očekávání, které přichází s nošením tagu zP!. Naše cíle jsou konkurovat nejlepším evropským teamům, jak online tak offline, a během toho všeho se dobře bavit.Shrnuto a podtrženo, nebylo tu lepší možnosti než teamu among. Navzdory nedávné změně lineup, kde Kimmo "sagitarius" Kurola šel opět do pozice backup a nahradil ho Andreas "exel" Abrahamsson, zůstávají impozantí sílou v Day of Defeat Source.Lineup zeroPoint.DoDS vypadá nyní takto:- Jon-Vegar "Lommelun" Nilsen - Josep "korsAkov" Cardona- Luis "rollover" Vega - Joakim "antrax" Stern - Patrik "nkr" Flodin - Andreas "exel" Abrahamsson - Kimmo "sagi" Kurola Chtěl bych popřát hodně šteští nejen tomuto teamu v budoucnu, ale také této skvělé organizaci a lidem, které se ji zabývají.
Výchozí obrázek

Vedení zeroPoint! Gaming se rozhodlo, že pod svá křídla přijme opět DoD:S sekci, aby je zastupovala na několika offline i online akcí. Dříve pod tímto klanem/portálem jedna DoD:S sekce byla, ale to už he hodně dávno. Pár z nich ale nyní hrají právě v tomto teamu, bývalém Evropská Unie Among the Apes.

Vyjádření vedoucího projektu zP!, Švédsko Calle "APaX" Stern:

S našimi kořeny v této hře Day of Defeat: Source jsem měl vždy takový divný pocit, že nemáme žádny DoD:S team, který by nás reprezentoval. Věřím v tento team a vím, co dokáží.

Myslím si, že to je dobré rozhodnutí pro zeroPoint! Gaming a s radostí vítám zpět Patrika, Joakima, Andreas
e & Luise v zP! a také tři nové tváře Jon-Vegara, Josepa a Kimmoa

Nyní tedy zP! nebude pouze DoD:S portál, ale také jeden z nejlepších, možná brzo i nejlepší team v této hře. Leader tohoto teamu a dřívější zP!.dod hráč Švédsko Joakim "antrax" Stern nám poví o přesunu pod tento klan i jejich nejbližší cíle.

Poté, co jsme se odtrhli od multiklanu Epsilon jsme hledali kvalitní a stálou organizaci, pod kterou bychom se přidali a konečně jsme našli náš nový domov. Jsou to zhruba 4 roky od té doby, kdy jsem hrával s zP! tagem a je to pro mě čest být znovu částí této úžasné organizace.

Momentálně mám po boku 6 báječných a zkušených hráčů a nemám žádné pochybnosti o tom, že my jako team splníme očekávání, které přichází s nošením tagu zP!. Naše cíle jsou konkurovat nejlepším evropským teamům, jak online tak offline, a během toho všeho se dobře bavit.


Shrnuto a podtrženo, nebylo tu lepší možnosti než teamu Evropská Unie among. Navzdory nedávné změně lineup, kde Finsko Kimmo "sagitarius" Kurola šel opět do pozice backup a nahradil ho Švédsko Andreas "exel" Abrahamsson, zůstávají impozantí sílou v Day of Defeat Source.

Lineup Evropská Unie zeroPoint.DoDS vypadá nyní takto:
- Norsko Jon-Vegar "Lommelun" Nilsen
- Španělsko Josep "korsAkov" Cardona
- Španělsko Luis "rollover" Vega
- Švédsko Joakim "antrax" Stern
- Švédsko Patrik "nkr" Flodin
- Švédsko Andreas "exel" Abrahamsson
- Finsko Kimmo "sagi" Kurola

Chtěl bych popřát hodně šteští nejen tomuto teamu v budoucnu, ale také této skvělé organizaci a lidem, které se ji zabývají.