Přejít k hlavnímu obsahu

UDCL Season #3: Grand finále

30. 3. 2009 | 17:21 UDCL Season #3: Grand finále
Nyní je právě čas, kdy se v UDCL season #3 bude odehrávat finále a boj o 3. místo. Nemůže existovat lepší zápas než GFC-gaming vs SickMyDuck. Kdo z nich to vyhraje? Podle předpovědi by měli být GFC lepší než SickMyDuck, protože poslední dobou hrají lépe. Datum zatím není známo. GFC-gaming [xx:xx] SickMyDuck ‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾ GFC-gaming: TBA SickMyDuck: TBADatum: TBAČas: TBASourceTV: TBAV zápase o 3. místo se proti sobě utkají Desasterclan.RK a Wir Waren Helden. Pro wwh to bude težší boj, neboť mají problémy s hráči a většina je inaktivních, ale zase mají hodně zkušeností, které určitě budou moci využit k výhře nad ]DC[. Bude to také zajímavý zápas. Desasterclan.RK [xx:xx] Wir Waren Helden ‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾ ]DC[.RK: TBA wwh: TBA Datum: TBA Čas: TBA SourceTV: TBAVyjádření od hlavního admina jardcore:Nyní bych chtěl poděkovat všem teamům, které se této sezóny zúčastnili a chtěl bych také popřát teamům hodně štěstí v playoff. Pro všechny, kteří by chtěli pokračovat s ligou UDCL, budeme zachvíli otvírat registace na sezónu #4. Tyto registrace budou otevřeny někdy v dubnu.Playoff:
Výchozí obrázek

Nyní je právě čas, kdy se v Německo UDCL season #3 bude odehrávat finále a boj o 3. místo. Nemůže existovat lepší zápas než Evropská Unie GFC-gaming vs Německo SickMyDuck. Kdo z nich to vyhraje? Podle předpovědi by měli být GFC lepší než SickMyDuck, protože poslední dobou hrají lépe. Datum zatím není známo.

Evropská Unie GFC-gaming [xx:xx] SickMyDuck Německo
‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾
Evropská Unie GFC-gaming: TBA
Německo SickMyDuck: TBA
Datum: TBA
Čas: TBA
SourceTV: TBA


V zápase o 3. místo se proti sobě utkají Německo Desasterclan.RK a Německo Wir Waren Helden. Pro wwh to bude težší boj, neboť mají problémy s hráči a většina je inaktivních, ale zase mají hodně zkušeností, které určitě budou moci využit k výhře nad ]DC[. Bude to také zajímavý zápas.

Německo Desasterclan.RK [xx:xx] Wir Waren Helden Německo
‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾
Německo ]DC[.RK: TBA
Německo wwh: TBA
Datum: TBA
Čas: TBA
SourceTV: TBA


Vyjádření od hlavního admina jardcore:
Nyní bych chtěl poděkovat všem teamům, které se této sezóny zúčastnili a chtěl bych také popřát teamům hodně štěstí v playoff. Pro všechny, kteří by chtěli pokračovat s ligou UDCL, budeme zachvíli otvírat registace na sezónu #4. Tyto registrace budou otevřeny někdy v dubnu.



Playoff:

Round 1
Round 2
Round 3
Round 4
Winner
Německo old&used
[05:00]Německo old&used
Německo free
[00:05]Evropská Unie gfc-gaming
Německo addicts.pure
[01:07]Evropská Unie gfc-gaming
Evropská Unie gfc-gaming
[16:00]Evropská Unie gfc-gaming
Německo addicts.zer0
[05:06]Německo wwh
Německo wwh
[09:00] Německo wwh
Německo **KR8**
[01:12]
Německo -=exCru=-
Německo -=exCru=-
[xx:xx]
Německo SickMyDuck
[05:00]Německo SickMyDuck
Německo free
[11:00]Německo SickMyDuck
Německo Kinetics
[07:02]Německo Kinetics
Německo ATn
[15:00]Německo SickMyDuck
Česko ipt.
[03:13]Německo [Rgm137]
Německo [Rgm137]
[03:04]Německo ]DC[.RK
Německo free
[00:05]Německo ]DC[.RK
Německo ]DC[.RK

 

O třetí místo

 

Round 1
Third Place
Německo wwh
[xx:xx]Německo
Německo ]DC[.RK