Přejít k hlavnímu obsahu

Změny v Creativ`

31. 3. 2009 | 18:47 Změny v Creativ`
Po slabším výkonu, 5. místě, na AnjouGame se francouzský team Creativ` rozhodl udělat pár změn v jejich sestavě. Jejich druhou heavy nKxe vyměnili za Pashe, který byl v posledním žebříčku zvolen za 7 nejlepší heavy Francie. Také jejich náhradní light xT se rozhodl odejít a následovat nKxe do nově zformovaného teamu TIE. Díky tomu potřebují také někoho dalšího za jeho post. Tím je bývalý hráč atrocious 4nkor. Sébastien "Idaho" Chaboche - vyjádření:Nejsme spokojeni s naším umístěním na 8. AnjouGame, 5. místo nebylo naším cílem. Myslím si, že důsledkem je špatná motivace. Před několika měsíci jsme řešili s nKx jeho teamplay a špatné výkony ve hře. Poté se zlepšil a byli jsme s ním spokojeni, ale během AnjouGame všechno jeho zlepšení zmizelo a stal se z něho opět špatný hráč, který teamu akorát škodil. Dva až tři dny po AnjouGame jsme se dozvěděli, že nKx behěm lanky mluvil s teamem wL ohledně toho, jestli by ho nechtěli jako heavy a měl zájem přestoupit k nim, tak jsme se ho rozhodli vyloučit z našeho teamu. Nakonec se přidal k teamu TIE, což je klan složený hlavně z bývalých členů eRuption. Poté náš náhradní puškař xT se rozhodl ho následovat. To pro nás znamenalo přibrat 2 nové hráče a to jednu heavy a jednoho náhradníka. Volný heavy spot převzal zkušený hráč Pierre "Pash" Pachout. Předvedl pěkný výkon na lance a hrál v moha dobrých teamech jako například iG, HolyGamers a Diamond. Nyní můžeme pracovat více na teamplay než předtím, takže doufám, že brzy budeme lepší. Mimo to jako našeho nádhradního hráče jsme přibrali 4nkora. 4nkor hrál pár dní s námi a po posledním zápase se nás zeptal, jestli by se k nám nemohl přidat. Už po delší dobu je náš kamarád, kterého jsme potkali na Maxlan. Hrál v dobrých teamech a vnímáme ho jako velmi dobrý přírůstek. Doufáme, že se jazyk naučí rychle a pak to bude v pohodě. Říkal, že chce hrát v kvalitním teamu a nezáleží mu na tom, jestli v základní sestavě nebo jako náhradník. Creativ` hraje na úrovni evropské špičky a je kamarád s mnoha z našich hráčů, tak rozhodnutí nebylo těžké.Nová Creativ` lineup vypadá nyní takto:
Výchozí obrázek

Po slabším výkonu, 5. místě, na Francie AnjouGame se francouzský team FrancieCreativ` rozhodl udělat pár změn v jejich sestavě. Jejich druhou heavy Francie nKxe vyměnili za Francie Pashe, který byl v posledním žebříčku zvolen za 7 nejlepší heavy Francie. Také jejich náhradní light Francie xT se rozhodl odejít a následovat nKxe do nově zformovaného teamu Francie TIE. Díky tomu potřebují také někoho dalšího za jeho post. Tím je bývalý hráč Švédsko atrocious Nizozemí 4nkor.

Francie Sébastien "Idaho" Chaboche - vyjádření:
Nejsme spokojeni s naším umístěním na 8. AnjouGame, 5. místo nebylo naším cílem. Myslím si, že důsledkem je špatná motivace. Před několika měsíci jsme řešili s nKx jeho teamplay a špatné výkony ve hře. Poté se zlepšil a byli jsme s ním spokojeni, ale během AnjouGame všechno jeho zlepšení zmizelo a stal se z něho opět špatný hráč, který teamu akorát škodil. Dva až tři dny po AnjouGame jsme se dozvěděli, že nKx behěm lanky mluvil s teamem wL ohledně toho, jestli by ho nechtěli jako heavy a měl zájem přestoupit k nim, tak jsme se ho rozhodli vyloučit z našeho teamu. Nakonec se přidal k teamu TIE, což je klan složený hlavně z bývalých členů eRuption. Poté náš náhradní puškař xT se rozhodl ho následovat. To pro nás znamenalo přibrat 2 nové hráče a to jednu heavy a jednoho náhradníka. Volný heavy spot převzal zkušený hráč Pierre "Pash" Pachout. Předvedl pěkný výkon na lance a hrál v moha dobrých teamech jako například iG, HolyGamers a Diamond. Nyní můžeme pracovat více na teamplay než předtím, takže doufám, že brzy budeme lepší. Mimo to jako našeho nádhradního hráče jsme přibrali 4nkora. 4nkor hrál pár dní s námi a po posledním zápase se nás zeptal, jestli by se k nám nemohl přidat. Už po delší dobu je náš kamarád, kterého jsme potkali na Maxlan. Hrál v dobrých teamech a vnímáme ho jako velmi dobrý přírůstek. Doufáme, že se jazyk naučí rychle a pak to bude v pohodě. Říkal, že chce hrát v kvalitním teamu a nezáleží mu na tom, jestli v základní sestavě nebo jako náhradník. Creativ` hraje na úrovni evropské špičky a je kamarád s mnoha z našich hráčů, tak rozhodnutí nebylo těžké.


Nová Francie Creativ` lineup vypadá nyní takto:

Belgie Yannick "CrT" BoucherFrancie Jeremy "KrT" Danjou Belgie Thibault "Insider" Basselet
Francie Sébastien "Idaho" ChabocheFrancie Pierre "Pash" Pachout
Francie Kevin "PentYum" Behe
Nizozemí Jeroen "4nkor" David Richard (Backup)Francie Yannick "Siny" Mortier (Manager)