Přejít k hlavnímu obsahu

Mouz DotA končí!

24. 4. 2009 | 19:03 Mouz DotA končí!
Mousesports "šokujúco" rozpúšťajú svoj DotA squad. Profesionálna herná oraganizácia sa rozhodla, že v budúcnosti viac nebude podporovať žiaden DotA team.

Ano; dni Mouz DotA sú zrátané. Nieje presne známe prečo a za akých konkrétnych podminok je tomu tak ale DotA sekcia u Mousesports je definitívne odsúdená k zániku. Ľahko za tým hľadať súvislosť s MYM u ktorých je situácia "podobná". Žeby Mouz DotA dala stop práve svetová hospodárska kríza"?" Možno. No jedno je už isté Mousesports musí ísť ďalej a všetku svoju silu teraz sústrediť práve na svojich 5 zostávahúcich teamov (Counter-Strike, Warcraft III, FIFA, WoW a Quake 4).
Výchozí obrázek

Mousesports "šokujúco" rozpúšťajú svoj DotA squad. Profesionálna herná oraganizácia sa rozhodla, že v budúcnosti viac nebude podporovať žiaden DotA team.

Mousesports.jpg

Ano; dni Německo Mouz DotA sú zrátané. Nieje presne známe prečo a za akých konkrétnych podminok je tomu tak ale DotA sekcia u Mousesports je definitívne odsúdená k zániku. Ľahko za tým hľadať súvislosť s MYM u ktorých je situácia "podobná". Žeby Mouz DotA dala stop práve svetová hospodárska kríza"?" Možno. No jedno je už isté Mousesports musí ísť ďalej a všetku svoju silu teraz sústrediť práve na svojich 5 zostávahúcich teamov (Counter-Strike, Warcraft III, FIFA, WoW a Quake 4).

Last lineup mousesports.DotA:
Švédsko Kim "Drayich" Larsson (Captain)
Švédsko Saman "Penguin" Alilo
Švédsko Lucas "eXain" Olsson
Švédsko Daniel "S4nn" Troung
Švédsko Jens "Jesse" Sjöbäck
Švédsko Henrik "Pellehenrik" Lauste-Jurvin
Dánsko Troels "syndereN" Nielsen
Norsko Jørgen "XeqtR" Johannessen

-->Na stránkach Mouz sa píše práve o nedostatku profesionality zo strany DotA squadu, čo má za dôsledok práve ukončenie podpory vedenia Mouz ale ďalej sa píše aj o neochote hosťovať iný DotA team. Tak ako tomu naozaj je či nieje si môže každý z nás len domyslieť.

edit: lineup