Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor s hráčkou RaYnii

9. 5. 2009 | 10:07 Rozhovor s hráčkou RaYnii
Pro tentokrát jsem si pro Vás připravil rozhovor s jednou zmála hráček, které hrají tuto hru. Není to nikdo jiný než ruská hráčka RaYnii, kterou jste mohli několikrát zahlédnou v zeroPoint! Highlights of the Week.Ahoj RaYnii. Na začátek se nám prosím představ.Moje jméno je Marina "RaYnii" Anisimova a pracuji ve společnosti Renault. Žiji v Moskvě, Rusko, i když mi někteří nevěří s dojmem, že jsem Francouzska, mi přijde vždycky vtipné :D.Když nehraješ, co děláš ve svém volném čase?Popravdě řečeno hodně věcí. Dělám r`n`b/hip-hop tance téměř profesionálně. Hodně ráda mám také muziku a hraji občas na piano. Všeobecně ráda chodím ven s mými kamarády, do kaváren a na party. Zbožnuji kina. Jsem taková cinemaWOMAN :D.
Výchozí obrázek

Pro tentokrát jsem si pro Vás připravil rozhovor s jednou zmála hráček, které hrají tuto hru. Není to nikdo jiný než ruská hráčka Rusko RaYnii, kterou jste mohli několikrát zahlédnou v zeroPoint! Highlights of the Week.

Ahoj RaYnii. Na začátek se nám prosím představ.
Moje jméno je Rusko Marina "RaYnii" Anisimova a pracuji ve společnosti Renault. Žiji v Rusko Moskvě, Rusko, i když mi někteří nevěří s dojmem, že jsem Francouzska, mi přijde vždycky vtipné :D.

Když nehraješ, co děláš ve svém volném čase?

Popravdě řečeno hodně věcí. Dělám r`n`b/hip-hop tance téměř profesionálně. Hodně ráda mám také muziku a hraji občas na piano. Všeobecně ráda chodím ven s mými kamarády, do kaváren a na party. Zbožnuji kina. Jsem taková cinemaWOMAN :D.

IMG_0925.JPG
RaYnii s její r`n`b/hip-hop skupinou

Jaké je vlastně tvoje herní historie? Jaké hry si hrála?
Moje první hra, kterou jsem hrála byla CS Condition Zero. Poté jsem na svém disku objevila DoD 1.3 a to mě bavilo o hodně víc. Chvíli jsem to hrála a poté jsem přesla na DoD:S. Můj první klan v této hře byl ruský Rusko ApAcAlYpsE, ale bylo to hlavně pro zábavu. Zbraň, kterou jsem vzala poprvé do ruky byl assual :D, kdo ne? Poté jsem se stala clanleaderem dalšího ruského clanu Rusko FOG pro poměrně dlouho dobu. Vlastně od té doby se učím hrát za snipera. Další team byl už evropský, a protože mluvím hodně dobře francouzsky, tak mé rozhodnutí padlo pro francouzský team. První z nich byl clan Francie Dirty, poté Francie Artefacts >1< (s těmi jsem hrála opravdu hodně dlouho). Kvůli osobním problémum (diplom na univerzitě, ztráta motivace) a také mým slabým výkonům jsem opustila tento clan. Na konci léta jsem se připojila k dalšímu ruskému teamu Rusko WanteD!, ale to nějak nefungovalo, tak jsem na nějaký čas přešla do Španělsko k1ck jako náhradní sniper. Ty kluky jsem znala dlouho a moc jsem si to hraní s nimi užila. Poté jsem se zase rozhodla pro francouzský team, protože to pro mě bylo bližší a hlavně lehčí, tak jsem se stala Francie InDz a nyní jsem součástí multiclanu Francie D4 spolu se skvělými kluky, které opravdu zbožnuji a jsme něco jako taková velká rodinka.

S jako jednou z mála holek, které tuto hru hrají, jak se k tobě lidé chovají?
První čast mé zkušenosti s hraním lidé věděli, že jsem holka do té doby, než jsem začala hrát dobře. I teď jsou nekteří překvapeni, že nejsem kluk :D. Je pravda, že i teď mě většina zná víc jako holku než hráčku. Hodně lidí mě také bere jako za velmi zkušenou hráčku (alespoň u ostatníh holek :D). Někdo mě má rád a někdo zase ne. To je normální.

DSC00006.JPG
RaYnii na procházce v Moskvě.

Jak vycházíš s ostatními holkami v této hře?
Já se moc s ostatními holkami v DoD:S nebavím. Mám skvělou irl kamarádku - Rusko Adalin, kterou jsem poznala v bývalém klanu Rusko FOG. Mimo ji mám také ráda Francie HeYgirl a Francie Leela z Francie mysTix.Girls!. Jiné holky moc neznám.

Mohla bys nám představit tvůj team a hráče v něm?
Team nese název Francie D4, neboli Francie Dimension4 gaming. Moji spoluhráči jsou: Francie xTii, Francie nKx, Francie Sup, Francie Pash, Francie akiR0, Francie Chae a Francie tigii.

Mohla bys nám prozradit, na kterých lankách si byla a jak sis je užila?
Účastnila jsem se 2 francouzských LANek: Francie Maxlan a Francie Anjougame. Mohu říct, že jsem si je opravdu užila. Seznámila jsem se s hodně skvělými lidmy, konečně jsem měla možnost poznat moje spoluhráče a strávit s nimi nějaký čas. LAN ping byl úžasný. Konečně jsem si zahrála s pěkným pingem a bez lagů, což pro mě bylo velmi potěšující a promítalo se to v mém výkonu. Myslím si, že jsem hrála docela dobře. Také jsem se účastnila 2 LANek v Rusko Moskvě - nebyly sice tak velké, jako ty francouzské, ale stejně byli dobré. Umístila jsem se na 3. místě na první LAN a na 2. místě na druhé LAN s teamem Evropská Unie EGOwhores!, kde bylo ohromný to, že se účastnil i Španělsko Luis.

IMG_0123.jpg
RaYnii jako emo/scene

Na jakém počítači hraješ?
Můj počítač je obyčejný - nic mimořádného, ale zase nic špatného.
CPU: Core 2 duo E6750 2.66 Hz
Video Card: Nvidia 8800 GTS
Sound Card: Creative Xtreme Gaming
Memory: 2 G Kingston
Storage: 450 Gb
Headphones: Senhheiser PC350
Mouse: Razer Lachesis
Mouse Pad: Razer Goliathus
Keyboard: Razer Lycosa

<3 zP! Profile :)

Na jaké další LAN se chystáš?
Plánuji navštívit Belgie Reddevils LAN v Belgie Belgii a samozřejmě Evropská Unie zP! LAN v Nizozemí Holandsku, a potom nevím.

Znáš nějaké české clany a hráče?
Popravdě moc neznám žadný český team a ani žadné české hráče. Jediný koho znám je sniper Česko Dav3 z Španělsko eternitY, který mě nepřestal uchvacovat jeho skvělými výkony.

PB010888.JPG
RaYnii s mysTix.Girls! na Maxlan 2008

Děkuji ti moc za tvůj čas věnovaný tomuto rozhovoru. Chceš řict nějaká slova na závěr?
Chtěla bych ti moc poděkovat za tento rozhovot a také celé této komunitě, která není tak vělká, ale zase je aktivní a milá a samožřejmě také popřát hodně štěstí všem začínajícím teamům, kteří se snaží a dělají vše pro to, aby byly silné a konkurence schopní. Také chci poděkovat mému teamu Francie D4 za to že jsou se mnou a Francie tigiimu za pomoc a za to, že je mým učitelem :D.