Přejít k hlavnímu obsahu

UNIR přibírají novou DoD:S sekci

Grafika: Logo týmu UNIR

Nedávno bývalá DoD:S sekce finského multiclanu afterlife přestoupila do známé španělské eSport organizace Team UNIR a s tím spočívá i návrat španělské legendy Luise "rollover" Vegy k DoD:S a team se vrací zpět ke kořenům csm.Momentální lineup vypadá tedy stejně jako před 3 roky ve vTe, které přešlo pod csm a poté do afterlife. Tito kluci jsou na sebe pyšný, že vydrželi spolu pohromadě tak dlouhou dobu. Jejich poslední úspěch je 1. místo na DOD.es LAN #2, která se konala v Madridu.Vyjádření leadera této sekce Jesúse "tripi" Lavilly:
Výchozí obrázek
igyng4.jpg
Grafika: Logo týmu UNIR

Nedávno bývalá DoD:S sekce finského multiclanu afterlife přestoupila do známé španělské eSport organizace Team UNIR a s tím spočívá i návrat španělské legendy Luise "rollover" Vegy k DoD:S a team se vrací zpět ke kořenům csm.

Momentální lineup vypadá tedy stejně jako před 3 roky ve vTe, které přešlo pod csm a poté do afterlife. Tito kluci jsou na sebe pyšný, že vydrželi spolu pohromadě tak dlouhou dobu. Jejich poslední úspěch je 1. místo na DOD.es LAN #2, která se konala v Madridu.

Vyjádření leadera této sekce Jesúse "tripi" Lavilly:

"Poté co ESL zahájilo EMS ligu a bude se konat hodně LAN událostí v nejbližší době, tak je lehčí najít nějakou organizaci. Když jsme se rozhodli, že už nikdy nebudeme hrát pod tagem vTe, tak jsme vždycky chtěli být v opravdovém teamu, kterému bychom mohli přidávat nějaké úspěchy. Tohle je důvod proč se přidáváme pod UNIR, kteří ukázali, že jsou opravdový team s více než 8 letou zkušeností, která přináší důvěru, kterou mi potřebujeme. Jsme vděčný UNIR.Zotac za tuto možnost."

Lineup UNIR vypadá následovně:

Španělsko Alejandro "dezer" Font
Španělsko Alejandro "hoyoxa" Hoyos
Německo Andy "esco" Beck
Španělsko Javier "jalaji" Lavilla
Španělsko Jesús "tripi" Lavilla
Španělsko Jorge "BoRiS" Traín
Španělsko Luis "rollover" Vega
Španělsko Aaron "KaDoG" Font (manažer)