Přejít k hlavnímu obsahu

WGT 09: Postupující na LAN

16. 6. 2009 | 22:53 Counter Strike 1.6
Tým BlackTrains.cs přenechal své místo dalšímu v pořadí (důvod: nedostatek hráčů)
Online kvalifikace je za námi a k šesti týmům, které byly do Prahy pozvány, se dnes připojila dalších deset. Jak vypadaly kvalifikační boje víme z článku o playoff, nyní si pojďme shrnout to nejdůležitější.
Výchozí obrázek

Tým BlackTrains.cs přenechal své místo dalšímu v pořadí (důvod: nedostatek hráčů)

Online kvalifikace je za námi a k šesti týmům, které byly do Prahy pozvány, se dnes připojila dalších deset. Jak vypadaly kvalifikační boje víme z článku o playoff, nyní si pojďme shrnout to nejdůležitější.

Kvalifikace probíhala od 8.6.2009 a během necelých 2 týdnů se ze skoro padesátky přihlášených prodralo až do finále 10 nejlepších týmů. Tyto týmy doplní šestici pozvaných:

eEriness
FU.SK
legalize
NecroRaisers
nEophyte
Perun PG

Aby vše nebylo tak snadné, připravili jste pro nás adminy trochu práce navíc.

I. Hnojovník

Hráč hnojovník byl několikrát podezřelý z používání zakázaných modelů, dokonce jsme jeho demo shlédli i s podezřením na wallhack.

Oboje se ale ukázalo jako falešný poplach - wallhack podle slov cheathunterů United-Games nepoužil a zakázané modely nebylo možné v zápasech ve skupinách dokázat. V playoff už Hnojovník vyfotil screenshoty i s postavami, a tak nás zbavil podezření.

Hnojovník se tedy se svým týmem KOKOTAS IN PYCAMAS představí v Praze a věřím, že ho budete velmi důkladně sledovat.

II. Lilblack

V právě odehraném zápase předvedl hráč s nickem Lilblack z týmu pHobia-gaming "šestku s oskarovským naivismem" (autor ptex). Ptex svým komentářem uhodil hřebík na hlavičku ! "

Při kontrole IP adres v zápase pHobia-gaming vs. inteRaction*Sennheiser vyšlo najevo, že za nickem Lilblack se opravdu skrýva Oskar, hráč z pozvaného týmu nEophyte ! Z IP adresy, se kterou -Lilblack- hrál se Martin Blažek na web United-Games nikdy nepřihlásil a jediný, kdo tak za posledních 14 učinil byl Tomáš Šťastný (Oskar).

Proto jsem se po dohodě s dalším adminem - crl - rozhodl zmíněný zápas zkontumovat ve prospěch týmu inteRaction*Sennheiser a Oskara vyloučit z WGT ! Tým nEophyte si tak bude muset během následujících dní sehnat náhradu.

Po tom všem Vám mohu konečně představit onu desítku týmů, se kterými se uvidíme v sobotu v Praze na LAN finále WGT 2009:

Audaces fortuna iuvat
Authority-Gaming Teamband of suckers
HERO
inteRaction*Sennheiser
KO*OTAS IN PYCAMAS
NEBREC
nevimsixbaners
SNOOPY

Podrobné informace o organizaci LAN turnaje Vám přinesu v nejbližších dnech.

To hlavní ale je datum a místo:

sobota 20.6.2009, Praha, Myslíkova 23 - herna BattleZone

Konkrétní informace o rozlosování, rozsazení atp. zašlu leaderům postupujících klanů e-maily během středy. Vše budu také postupně zveřejňovat zde na webu United-Games.cz.

Nakonec bych chtěl všechny leadery týmů, které postoupily poprosit o znovusepsání soupisky na mail counterstrike@asusweb.cz a potvrzení účasti na LAN finále.

Upozorňuji, že soupiska musí být shodná s tou, ve které jste nastoupili k zápasu playoff.

Díky a budu se těšit naviděnou.