Přejít k hlavnímu obsahu

ESL oznámila Nations Championship

Po roce tu máme zvonu Nations Championship ve hře Day of Defeat:Source.Rok 2010 je rokem velkých soutěžích na národní úrovni. Čeká nás zimní olympiáda ve Vancouveru, fotbalový světový pohár v jižní Africe a Day of Defeat: Source Nations Championship na ESL! :)ESL zve všechny k účasti v této prestižní události a k boji o virtuální trofej, která je ještě stále v rukou Francie.Nations Championship začne v Únoru hned po skončení EMS Season V. Registrace probíhají od včerejšího 11. ledna a uzavírají se až 7. února.
Výchozí obrázek

Po roce tu máme zvonu Nations Championship ve hře Day of Defeat:Source.

Rok 2010 je rokem velkých soutěžích na národní úrovni. Čeká nás zimní olympiáda ve Vancouveru, fotbalový světový pohár v jižní Africe a Day of Defeat: Source Nations Championship na ESL! :)

ESL zve všechny k účasti v této prestižní události a k boji o virtuální trofej, která je ještě stále v rukou Francie.

Nations Championship začne v Únoru hned po skončení EMS Season V. Registrace probíhají od včerejšího 11. ledna a uzavírají se až 7. února.

Za daný stát může hrát jen člověk, který vlastní pas dané země. Na žádost teamů a ostatních hráčů budou letos skupiny, nikoliv pavouk jako minule. Zatím se plánují 4 skupiny, ale přesný počet záleží na počtu registrovaných národů.

Výběr kapitánů je v rokou tamních komunit. Každá země po celém světe je zvaná k účasti, ale protože je to evropská událost musí být všechny zápasy odehrány na evropských serverech a v evropských časech, pokud se mezi sebou dané státy jinak nedohodnou.

Každá země má nárok na maximálně 12 hráčů v sestavě plus dva dodateční manažeři, kteří ale nemají povolení hrat. Každá země má také právo na změnu 2 hráčů v sestavě během skupin.

Více informací bude zveřejněno, konkrétně ohledně map, pravidel a playoff systému během nadcházejícího týdne. Ať vyhraje ta nejlepší země!