Přejít k hlavnímu obsahu

Power Gaming ztrácí CS tým

12. 1. 2010 | 07:29 Counter Strike 1.6
V poslední době se na internetu začaly šířit spekulace o konci CS 1.6 sekce v organizaci Power Gaming. Jak to je doopravdy?Spekulace kolem finské Counter-Strike sekce jsou u konce - tým končí. Důvody jsou ovšem mnohem prozaičtější než neshody v týmu a hádky. Několik hráčů sestavy. která předvedla pěkné výkony na WCG a skončila na druhém místě na WEM, musí nastoupit do základní vojenské služby, která je ve Finsku povinná.
Výchozí obrázek

V poslední době se na internetu začaly šířit spekulace o konci CS 1.6 sekce v organizaci Power Gaming. Jak to je doopravdy?

Spekulace kolem finské Counter-Strike sekce jsou u konce - tým končí. Důvody jsou ovšem mnohem prozaičtější než neshody v týmu a hádky. Několik hráčů sestavy. která předvedla pěkné výkony na WCG a skončila na druhém místě na WEM, musí nastoupit do základní vojenské služby, která je ve Finsku povinná.

Podle informací zevnitř týmu se Max 'ruuit' Aspe a Tino 'tihOp' Puumala snažili o oddálení termínu nástupu, ovšem jejich žádosti nebyly schváleny. Po zjištění tohoto faktu se situace rozhodli využít i Niko 'naSu' Kovanen a Samu 'plastE' Aalto, kteří se taktéž rozhodli splnit povinnost vůči své zemi tento rok.

Jediným hráčem v civilu tedy Joona 'natu' Leppänen. "Je opravdu škoda končit přesně v době, kdy jsme se začali opět vracet na vrchol," posteskl si natu v prohlášení pro týmový web. "Bohužel nemůžeme nic dělat, základní vojenská služba ve Finsku je povinná a jediná možnost odkladu tentokrát padla," dodává natu.

Power Gaming také představily plány pro rok 2010, kde uvádí, že s Counter-Strike 1.6 i nadále počítají v současnosti se poohlížejí po novém týmu.

Bývalá sestava Power Gaming CS 1.6:

{#Finsko} Joona 'natu' Leppanen
{#Finsko} Niko 'naSu' Kovanen
{#Finsko} Tino 'tihOp' Puumala
{#Finsko} Samu 'plastE' Aalto
{#Finsko} Max 'ruuit' Aspe

Zdroj: Fragster
Štítky: Power Gaming