Přejít k hlavnímu obsahu

Team Rockit ztrácí 4 hráče

19. 1. 2010 | 12:08 Team Rockit ztrácí 4 hráče
Team Rockit se v posledních dnech dostal do velice nepříjemné situace, z týmů odchází rovnou 4 hráči. Konec pro Rockit to ale podle všeho nebude.
Výchozí obrázek

Team Rockit se v posledních dnech dostal do velice nepříjemné situace, z týmů odchází rovnou 4 hráči. Konec pro Rockit to ale podle všeho nebude.

V uplynulých dnech se v Rockit děli velké věci. Tým jako první opustili hráči Dorkan a Jan, kteří rozhodli dát přednost nově zformovanému španělskému top týmu Mister. Samo o sobě je již tohle pro Rockit obrovská ztráta, ale aby toho nebylo málo, malou přestávku od kompetitivního hraní si rozhodl dát destructo, výborný demoman Lotyšského národního týmu. Jako poslední tým opouští polský hráč cube, který v Rockit zastával pozici záložního soldiera.

Na první pohled je tohle pro Rockit beznadějná situace. Tým, který se postupně propracoval mezi ty nejlepší a tuto sezónu má nastoupit do první divize na ETF2L, ztratil polovinu své sestavy a jen horko těžko dokáže udržet krok se soupeři na nejvyšší úrovni.

Pro mnohé by tohle znamenalo rozpad týmu, nikoliv však pro Rockit. Jeden z leaderů Rockit Depch se nechal slyšet, že to tak snadno rozhodně nevzdají a již se dali do hledání náhrady za odcházející hráče. A nabídek nemají zrovna málo. Depch se také zmínil, že ikdyž to zpočátku jistě zasáhne kvalitu jejich hry, stále věří, že s novou sestavou dokážou časem překonat výsledky té staré.

Na nadcházející akci Assembly Winter, která se koná již tento víkend, ještě za Rockit nastoupí Dorkan i destructo.

 

Zdroj: Resslupy
Štítky: team rockit