Přejít k hlavnímu obsahu

Veřejné servery od PLAYzone.cz - Pojď si hrát

19. 1. 2010 | 17:18 Všechny hry
Co bychom to byli za portál, kdybychom pro vás nepřichystali i nějaké ty publik servery ve vaší oblíbené hře. A nejen hře. Přinášíme vám servery i pro vaše oblíbené komunikační prográmky. Co všechno jsme si pro vás připravili? Na co se můžete těšit? Všechny potřebné informace se dozvíte uvnitř tohoto článku!
Výchozí obrázek

Co bychom to byli za portál, kdybychom pro vás nepřichystali i nějaké ty publik servery ve vaší oblíbené hře. A nejen hře. Přinášíme vám servery i pro vaše oblíbené komunikační prográmky. Co všechno jsme si pro vás připravili? Na co se můžete těšit? Všechny potřebné informace se dozvíte uvnitř tohoto článku!

CS logoJistě si většina z vás vzpomíná na legendární publiky, na kterých jste trávili pubertu, poznali spoustu skvělých hráčů, ze kterých se později stali kamarádi. Určitě už tušíte, o čem že tu teď mluvím. Samozřejmě se jedná o Soptíkovy servery! Ať už jde o oblíbený deathmatch, který ve své době neměl absolutně žádnou chybu, anebo klasické puby, vše se vám teď pokusíme vrátit. Pokusíme se společně vzkřísit jednu legendu, která naplňovala naše dlouhé večery, které se většinou protáhli až do rána. Legendu, která nikdy nezmizí z našich srdcí.

Servery pro začátek

A pokud vám pojem "sopťovo dýtmač" nic neříka, nezoufejte. Připojte se na naše publiky a hrajte proti kamarádům, nebo také protihráčům, které znáte z ligy. Servery jsme se snažili vyladit tak, aby vás na nich bavilo hrát, abyste se rádi vraceli. Zkrátka, abysme se vrátili do staých kolejí. Podotýkám, že servery jsou pro všechny hráče, nejen pro uživatele portálu PLAYzone.cz. Zkuste se připojit a ukažte ostatním, jak na tom jste.
Teď se pojďme rovnou vrhnout na to, kde že můžete nechat vyřádit vaší myšku.

PLAYzone.cz iii

  • ip: pub.playzone.cz:27015
  • počet slotů: 16
  • styl hry: klasický publik
  • maplist: de_inferno, de_nuke, de_train, de_cpl_mill, de_dust2

Tento server asi není třeba nějak představovat. Každý z vás ho zná a většina z vás na něm i hraje.

PLAYzone.cz CSDM #1

  • ip: pub.playzone.cz:27016
  • počet slotů: 16
  • styl hry: csdm + statistky
  • maplist: de_dust, de_dust2, de_train, de_nuke, de_cpl_mill, de_inferno

Aby vás hra u nás na DM co nejvíc bavila, zapnuli jsme u nás statistiky, takže můžete porovnávat, jak jste na tom v porovnání s ostatními. A to není vše. Máme pro vás překvapení, které se brzo dozvíte. Stačí hrát na našem CSDM serveru! Jako bonus jsme vypnuli helmy a granáty, takže nechybí krvavé headshoty.

PLAYzone.cz Hide 'n' Seek #1

  • ip: pub.playzone.cz:27017
  • počet slotů: 18
  • styl hry: hns
  • maplist: hns_floppytown, hns_newyork, hns_aztec, hns_falldown, hns_urban, hns_lethalroofs, hns_floppy_prochallenge, hns_floppytown2, hns_floppytown_pro

V této modifikaci hry Counter-Strike hrajete na schovávanou. Vytřibte si váš pohyb ve hře a hru s nožem.

PLAYzone.cz AIM only HS #1

  • ip: pub.playzone.cz:27018
  • počet slotů: 12
  • styl hry: aim only headshot
  • maplist: aim_map, ak_47, aim_dgl, aim_aztecplace, aim_map_usp, aim_map2, aim_map_hlo, cs_deagle5, ug_aim_akm4_1

Trénujte váš aim. Na tomto serveru je aktivován plugin, který dovolí zabít protihráče pouze zásahem do hlavy. Je snad něco lepšího na natrénování headshotů?

PLAYzone.cz PUB #1

  • ip: pub.playzone.cz:27019
  • počet slotů: 16
  • styl hry: klasický publik + statistiky
  • maplist: de_prodigy, de_dust, de_dust2, de_inferno, de_train, de_nuke, de_tuscan, de_cpl_mill, de_cpl_strike, de_cpl_fire, de_forge, de_aztec, de_russka, de_concrete2

Klasický publik. Navíc jsou pro vás na tomto serveru zpřístupněny příkazy na /rank a /top15. Další věc, která stojí za zmínění je maplist. Zde jsme se snažili vybrat ty nejhranější de_ mapy + něco navíc. Znáte například mapu de_russka, která se hrála v CEVO? U nás si jí můžete zahrát. Samozřejmostí je možnost "rock the vote".

Problém, který přešel v mýtus

Mnoho hráčů si stěžovalo na to, že naše servery nestřílí přesně, že lagují a že se všeobecně na nich hraje špatně. Vyslyšeli jsme hlas komunity a všechny servery jsme pro vás předělali. Kompletní nové, čisté jádro, do konce týdne nový router. Pokud se vám dobře střílí na "íčkách", teď se vám bude střílet dobře všude!

Přidejte si naše servery do vašich oblíbených publiků! Tak je budete mít stále po ruce!

TS logoNyní se vrhneme na komunikaci. Ve vývoji je nová verze oblíbeného komunikačního programu Team Speak. Nová verze nese označení 3, je ve stadiu beta (což dle mě nevadí, vezmeme-li v potaz, že TS2 nikdy ve finální verzi nevyšlo), ale již teď je ve vynikající kondici a rozhodně může nahradit váš současný program pro komunikaci se spoluhráči. Programátoři zapracovali na kvalitě zvuku a na odezvě, stejně tak i na vzhledu. TS je přijemný na oko i na ucho. Rozhodně minimálně za vyzkoušení stojí.

PLAYzone.cz Team Speak 3 PUB

Pokud byste chtěli vaší klanovou místnost na našem TS serveru, stačí využít kontaktní formulář zde na webu.

mumble logo

A máme tu další oblíbený komunikační software. Mumble, které nedavno vyšlo ve verzi 1.2. Tato verze obsahuje přepracovaný kodek, který by měl snižovat latenci a zvyšovat kvalitu zvuku. Mumble je kompletně opensource projekt, multiplatformní. To znamená, že ho můžete používat jak na Windows, tak na Linuxu nebo také na MACu. Nemusím určitě dodávat, že nároky na HW a internet jsou minimální. Přitom kvalita je na vysoké úrovni. Nedá se to vůbec srovnávat s "kelímkovým" Ventrilem. Stejné výhody má také Team Speak. Ventrilo je mrtvé.

PLAYzone.cz Mumble PUB

Pokud byste chtěli vaší klanovou místnost na našem TS serveru, stačí využít kontaktní formulář zde na webu. Doplňuji, že v Mumble fungují hesla ve formách Tokenů, které je třeba zadat přímo do programu (Server > Access Token > Tam zadat nový token (heslo do místnosti).

Jistě se mnozí z vás podíví nad tím, proč by měli používat právě výše zmíněné programy, když mají ventrilo. Podotýkam, že Ventrilo 2.1.4 vyšlo v roce 2003. Používáte tedy program, který je starý 7 let. Už jen to by vás mělo aspoň trošku nakopnout k tomu, abyste zkusili buďto Mumble, anebo TeamSpeak. Našemu PLAYzone.cz týmu se zamlouvá více TeamSpeak, protože je jednoduchý a zvuk je fakt lahodný.

Co na závěr dodat?

Servery děláme především pro vás. Proto se klidně vyjádřete, jaký server vám chybí, nebo co vám chybí na současných. Doufám, že navážeme společně na "soptíkovskou" éru! Je to jen a jen na vás! Uvidíme se na serveru.