Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba vzkvétá zatímco NR končí

Velkoklub eSuba se raduje, ale NecroRaisers jsou na tom opačně. Co se stalo v prostředí moderní války mezi těmito dvěma kluby?
Výchozí obrázek

Velkoklub eSuba se raduje, ale NecroRaisers jsou na tom opačně. Co se stalo v prostředí moderní války mezi těmito dvěma kluby?

Jak jistě víte, tak poslední změnou u eSuba týmu byl příchod Miloslava Chadima, jenž se skrývá pod přezdívkou jackal. Ten nahradil neaktivního Jindřicha Zeleného, jehož můžete znát pod přezdívkou blx. Tým se spolu s jackalem měl účastnit holandské akce CIC7, ve měste Enschede. Nastaly ale první problémy, Tomáš Janšta alias NiO nemohl hře věnovat natolik, aby se eSuba mohla těšit z dobrého výsledku. Tým byl neaktivní a tak se rozhodovalo, kdo půjde z kola ven. Miloslav Chadim alias jackal. O tomto hráči jsem již mluvil na začátku, také on přispěl ke změnám v týmu a to díky tomu, že zkrátka mezi zbylé hráče nezapadl. Tím, že eSuba nepodávala stabilní výkony a takřka nehrála, rozhodl se Jakub Dvořák alias skywalker přejít do konkurenčních NecroRaisers.

Tomu chtěl však zabránit kapitán sekce Lukáš Blažek alias luckeR a tak přistoupil již na bývalý návrh svých spoluhráčů. Blažek tak musel přijmout nové tváře z konkurečních NR, kterými jsou Michal Valůšek a Josef Otta alias MISAK a meny. Se sekcí NR je tedy konec. Nejen že v týmu zbyli po odchodu MISAKA a menyho jen tři hráči, nakonec odešel i Jiří Grohol alias GeorgE. Otázkou tedy je, kam se uchýlí Pavel Farný a Michal Břoušek, nebo-li dreader a trunk. Můžeme očekávat složení nového týmu ? Nechme se překvapit. Nyní se již pojďme podívat na aktuální soupisku týmu eSuba a na Valůškovo, Dyntarovo a Blažkovo vyjádření.

Ladislav "Nodlle" Dyntar

"Ačkoliv měl poslední přestup zajistit 100% aktivitu týmu, ukázalo se, že ne všichni dokáží udržet tempo s tvrdým tréninkem, který je potřeba pro to, aby tým mohl vítězit. Když k tomu přidáte ještě nadcházející CIC7, bylo jasné, že v kádru bude nutné provést malé změny. Velice mě mrzí, že tým opouští jeden z našich nejvěrnějších členů a skvělý kamarád NiO - určitě ale zůstaneme v kontaktu. Jackalovi děkujeme za skvělou reprezentaci a přejeme oběma hráčům hodně štěstí v jejich dalších krocích. A nové sestavě bych za celé vedení klanu rád popřál pevné nervy do následujícího měsíce a doufáme, že v Holandsku budou jejich výkony stačit na zisk medaile."

Lukáš "luckeR" Blažek

Abych řekl pravdu, můj nápad to nebyl. Vše jsem byl nucen začít řešit včera večer, když mi Skywalker řekl, že chce odejít do NR a hrát aktivněji. Padnul mi návrh poskládat tuto line up už dříve, ale prvně jsem to odmítnul, z důvodu, že jsem nechtěl trunka a dreadera připravit o zahraniční lanku. Nakonec oni by nám Skáje klidně vzali, což mě mrzelo, tak jsem dal známosti stranou a odkýval jsme to tak jak mi to bylo navrhnuto dříve. Rád jsem si zahrál po dlouhý době s niem a poznal jackala, díky. Víc k tomu říct nechci.

Michal "MISAK" Valůšek

"Mrzí mne, jak to všechno dopadlo pro můj ex-tým, ale zavinil to všechno meny, já se přidal k lepšímu. Co se týče mého ex-týmu, tak já tak nějak věděl, že CiC by byl pro nás jen výlet a napadlo to i kluky z eSuby. Takže jsem se rozhodl jít do eSuby."

Sestava eSuba.AMD

{#Česká Republika} Lukáš "luckeR" Blažek
{#Česká Republika} Petr "hectic" König
{#Česká Republika} Jakub "skywalker" Dvořák
{#Česká Republika} Michal "MISAK" Valůšek
{#Česká Republika} Josef "meny" Otta

Zdroj: eSuba
Štítky: přestup