Přejít k hlavnímu obsahu

illegální Power Gaming

5. 2. 2010 | 11:04 illegální Power Gaming
Neuplynuly ani dva týdny co organizace power Gaming přišla o svůj Team Fortress 2 tým a tato hra se do Power Gaming opět vrací.Když krátce po Assembly Winter 2010 oznámila bývalá TF2 sekce Power Gaming konec týmu, nikdo nejspíš netušil, že náhrada přijde tak rychle. Až když vedení Power Gaming po pár dnech na svém Twitteru oznámilo, že se k organizaci připojuje nový tým, začalo se naplno spekulovat o koho se jedná. Ikdyž na Twitteru nepadla zmínka o jakou hru se jedná, téměř každý si byl jistý právě TF2 sekcí.
Výchozí obrázek

Neuplynuly ani dva týdny co organizace power Gaming přišla o svůj Team Fortress 2 tým a tato hra se do Power Gaming opět vrací.

Když krátce po Assembly Winter 2010 oznámila bývalá TF2 sekce Power Gaming konec týmu, nikdo nejspíš netušil, že náhrada přijde tak rychle. Až když vedení Power Gaming po pár dnech na svém Twitteru oznámilo, že se k organizaci připojuje nový tým, začalo se naplno spekulovat o koho se jedná. Ikdyž na Twitteru nepadla zmínka o jakou hru se jedná, téměř každý si byl jistý právě TF2 sekcí.

Nejčastěji zmiňovaným týmem byl asi finský celek illegal, který se také nakonec stal novou TF2 sekcí Power Gaming. Tento tým působil ještě nedávno krátce v britské organizaci The Last Resort, ale poté co TLR nebyli schopni dodržet své sliby týkající se hlavně Assembly Winter, tým TLR opustil a dal se do hledání nové organizace. Hlavně díky kvalitě tohoto týmu to byla pro Power Gaming jasná volba.

illegal se z poslední doby mohou pyšnit hlavně druhým místem z Assembly Winter, kde je ve finále dokázali zastavit až poslední dobou neporazitelní Dignitas. Druhé místo v lednovém žebříčku TOP10 TF2 týmů portálu Cadred jen postavení illegal potvrzuje.

Luke Cotton, manažer Power Gaming:

Když jsme se dozvěděli, že náš bývalý tým se rozhodl přestat hrát, vědeli jsme, že chceme v podpoře TF2 pokračovat a okamžitě jsme věděli kdo je nahradí. illegal v posledních měsících prokázali, že jsou jedním z nejlepších týmů a jen měli smůlu, že nevyhráli Assembly. Už dobře známe hymziho, který u nás dříve působil a těšíme se na práci se zbytkem týmu - určitě se pokusí stát nejlepšími na i39!

Jak již naznačil Luke Cotton, první akcí kde nové Power Gaming uvidíme bude Multiplay i39, která se koná 2.-5. dubna. Samozřejmostí je také účast v nadcházející sedmé sezóně největší evropské online ligy ETF2L.

Nová sestava Power Gaming.TF2:

{#Finsko} Jani "hocz" Laakkonen
{#Finsko} Tuomas "Vallone" Vepsäläinen
{#Finsko} Henry "fluffy" Rantanen
{#Finsko} Olli "olliii" Hiltunen
{#Finsko} Kalle "hymzi" Honkala
{#Finsko} Olli "paavi" Kettunen

Zdroj: Cadred
Štítky: Power Gaming